Nye boliger centralt i København

I Carlsberg Byen bygger vi 3.100 nye boliger, 25 byrum og haver, butikker, kontorer, egen S-togstation - og alt det, der skal til for at skabe en ny bydel med masser af liv.

Den ikoniske Elefantport, smukke Ny Carlsberg Bryghus og mange andre fredede og bevaringsværdige arkitektoniske perler vil stå side om side med de nye ejendomme, hvor respekten for det gode håndværk og arkitektur skinner igennem.

De første mange beboere, virksomheder og butikker er allerede flyttet ind, og frem mod 2024 står mere og mere klar til indflytning.

Skal dine børn til København og studere inden for de næste par år, så kan et forældrekøb måske være en løsning for jer. 

Hvad koster et forældrekøb?

Hvad vil det koste at købe en ejerlejlighed som forældrekøb, og hvad vil det betyde for huslejen for dine børn? Danske Bank har lavet et par eksempler, som du kan se ved at klikke her:

det skal du være opmærksom på 

Når du overvejer et forældrekøb, er der en række forhold, du skal være opmærksom på, og vi opfordrer til, at du søger rådgivning hos et pengeinstitut for at få vejledning til, hvad der kan være en god løsning for her.

Hos Danske Bank har de samlet en række gode råd til, hvad du skal være opmærksom på, hvis I overvejer at gøre et forældrekøb i familien.

Jeres muligheder

I Carlsberg Byen er der lige nu en række boliger til salg, der kunne være en mulighed for jer, hvis I er på udkig efter en mindre ejerlejlighed, der kan matche jeres behov:

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.