Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Gennemgang efter 1. & 5. år

Efter både 1 og 5 år bliver du indkaldt til en gennemgang af boligen, så du kan påpege eventuelle fejl eller udbedringer ved boligen.

1. års gennemgang

1 år efter færdiggørelsen af ejendommen bliver du indkaldt til gennemgang af boligen. Du kan ved 1 års gennemgangen påpege eventuelle skjulte mangler og funktionsmangler. Du kan ikke påpege synlige forhold, der kunne eller burde have været opdaget og påpeget i forbindelse med afleveringsforretningen.

Nybyggeri er kendetegnet ved, at der i bygningens første leveår sker en udtørring, der viser sig i de enkelte boliger i form af svindrevner. Svindrevner er sædvanligt forekommende og er ikke en mangel.

Carlsberg Byen tilbyder dog at udføre en kulancemæssig udbedring af svindrevner ved 1 års gennemgangen. Udbedring sker ved påføring af plastisk fugemateriale i revnen og eventuel nødvendig malermæssig efterbehandling.

Malermæssig efterbehandling udføres alene som pletreparation – der udføres ikke fuldmaling af hele vægflader, og reparationen vil ofte være synlig. Efter 1 års gennemgang udføres ikke yderligere reparation af svindrevner, uanset om disse måtte opstå igen, samme eller andre steder i boligen. Efter afsluttet 1 års gennemgang kan du alene påpege væsentlige mangler.

5. års gennemgang

Cirka 4 år og 10 måneder efter byggeriets færdiggørelse vil du blive indkaldt til 5 års gennemgang. Ved 5 års gennemgangen kan der alene påberåbes væsentlige mangler.

Ottilia Hus i Carlsberg Byen

Kom til åbent hus eller book en fremvisning - Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral. Vil du gerne tale med en af vores ejendomsmæglere nu? Ring eller skriv til os for en snak eller for at booke en personlig fremvisning.

Læs mere om åbent hus

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder
kridthuset i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.