Boliger klar til indflytning

Leder du efter en indflytningsklar bolig midt i København uden vedligeholdelse, og vil du bo blandt historiske bygninger, grønne områder og pulserende byliv? Så læs med her.

Er du på udkig efter en lejlighed, du kan flytte ind i med det samme, har vi i Carlsberg Byen flere færdige ejendomme, hvor der er ledige boliger. Både Scherfig Hus, Ottilia Hus, Bohrs tårn, Bindesbøll Hus, Købke Hus og Heiberg Huse er nemlig blandt ejendommene i Carlsberg Byen, som er færdigbyggede. Lejlighederne står klar, og de fleste beboere er allerede flyttet ind. Køber du en af de færdige boliger, kan du i princippet flytte ind i morgen.

Tag et kig på boligerne ved at scrolle ned på siden her.

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Se boligerne i Bindesbøll Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af ni farverige byhuse samlet omkring en åben gårdhave. Her kan I nyde en kop kaffe, mens børnene leger, og der er ikke langt til legeplads og boldbane. De historiske rækkehuse i Humleby er Scherfig Hus’ nærmeste nabo, og på modsatte side folder det nye bykvarter sig ud.

Se boligerne i Scherfig Hus

Købke Hus - Købke Hus ligger i Carlsberg Byens nordøstlige hjørne, og arkitekterne har nøje afstemt bygningen med omgivelserne. Mod øst vender treetagers rækkehuse ud mod Humlebys historiske rækkehuse, og mod vest vender lejlighederne ud mod Købkes Plads - et af områdets helt centrale mødesteder. Bag pladsen breder hele det nye bykvarter sig ud.

Se boligerne i Købke Hus

Heiberg Huse -  Heiberg Huse er to smukke ejendomme på hhv. 3 og 5 etager, der indeholder 30 eksklusive boliger. Her får du en rummelig bolig i et nærmiljø, der på én gang er intimt og åbent. Der er masser af udeliv - enten i gården eller på din altan eller terrasse. Og så har begge ejendomme postnummeret 1801 Frederiksberg.

Se boligerne i Heiberg Huse

Ottilia Hus - Det helt særlige ved Ottilia Hus er, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod har sit helt eget udtryk. Ottilia Hus tilbyder alt fra hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger alle med altan eller terrasse. Ejendommen ligger ud til byrummet Bag Elefanterne, som byder på café i stueetagen og udsigt til den fredede Seksløberen.

Se boligerne i Ottilia Hus

Bohrs Tårn - I Bohrs Tårn får du store, åbne rum og en udsigt, der aldrig ender. Tårnet er placeret lige ved Tapperitorvet, Humletorvet og J.C. Jacobsens have. I de imponerende lejligheder får du stilhed, lys og en udsigt, der aldrig ender. Skyd de store panoramavinduer til side og få frit udsyn til hele København – og lidt til.

Se boligerne i Bohrs Tårn
bohrs tårn, carlsberg byen, indflytningsklare lejligheder

kig ind i prøvelejlighederne

Kom og oplev nogle af de færdigindrettede prøvelejligheder, når vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret til åbent hus hver søndag.

Hvis du er på udkig efter indflytningsklare lejligheder, og har du spørgsmål, er interesseret eller blot nysgerrig, er du velkommen til at kigge forbi til åbent hus i prøvelejlighederne eller kontakte os.

Kom til åbent hus - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i færdige prøvelejligheder og i vores nye showroom i den gamle Maskincentral. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.