Boliger klar til indflytning

Leder du efter en indflytningsklar bolig midt i København uden vedligeholdelse, og vil du bo blandt historiske bygninger, grønne områder og pulserende byliv? Så læs med her.

Er du på udkig efter en lejlighed, du kan flytte ind i med det samme, har vi i Carlsberg Byen flere færdige ejendomme, hvor der er ledige boliger. Både Scherfig Hus, Bohrs tårn, Bindesbøll Hus, Købke Hus og Heiberg Huse er nemlig blandt ejendommene i Carlsberg Byen, som er færdigbyggede. Lejlighederne står klar, og de fleste beboere er allerede flyttet ind. Køber du en af de færdige boliger, kan du i princippet flytte ind i morgen.

Tag et kig på boligerne ved at scrolle ned på siden her.

Bindesbøll Hus - De i alt 51 forskellige boliger i Bindesbøll Hus ligger omkring et grønt og børnevenligt gårdmiljø på grænsen mellem København og Frederiksberg. Alle boliger har franske altaner og enten have, altan, terrasse eller tagterrasse til de lyse sommeraftener. Her er både store og mindre boliger med fleksibel indretning, der kan indfri langt de fleste behov.

Se de sidste boliger i Bindesbøll Hus

Scherfig Hus - Scherfig Hus er en karré af ni farverige byhuse samlet omkring en åben gårdhave. Her kan I nyde en kop kaffe, mens børnene leger, og der er ikke langt til legeplads og boldbane. De historiske rækkehuse i Humleby er Scherfig Hus’ nærmeste nabo, og på modsatte side folder det nye bykvarter sig ud.

Se de sidste boliger i Scherfig Hus

Bohrs Tårn - På gadeplan er der byliv, butikker og mennesker omkring Bohrs Tårn, og oppe i lejlighederne er du helt privat - med en storslået udsigt over alle hjørner af København. I de 88 fantastiske lejligheder blinker byens lys under dig, når du kigger ud af de store panoramavinduer, der kan skubbes til side, så lyset strømmer ind.

Oplev boligerne i Bohrs Tårn

Heiberg Huse -  Heiberg Huse er to smukke ejendomme på hhv. 3 og 5 etager, der indeholder 30 eksklusive boliger. Her får du en rummelig bolig i et nærmiljø, der på én gang er intimt og åbent. Der er masser af udeliv - enten i gården eller på din altan eller terrasse. Og så har begge ejendomme postnummeret 1801 Frederiksberg.

Se boligerne i Heiberg Huse

kig ind i prøvelejlighederne

Kom og oplev nogle af de færdigindrettede prøvelejligheder, når vores boligrådgivere står klar til at besvare spørgsmål om lejlighederne og bykvarteret til åbent hus hver søndag.

Hvis du er på udkig efter indflytningsklare lejligheder, og har du spørgsmål, er interesseret eller blot nysgerrig, er du velkommen til at kigge forbi til åbent hus i prøvelejlighederne eller kontakte os.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
lagerkælder 3 i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.