Ledige boliger i Carlsberg Byen

Uanset om du er på udkig efter en bolig, du kan flytte ind i nu - eller en projektbolig med indflytning senere, så kan du her se et udpluk af de ledige boliger på den gamle bryggerigrund. Tag et kig og se om der er noget, der kan friste.

Familiebolig med helt unik placering -  Boligens 124 m² er optimalt udnyttet, så der er plads til hele familien. Her får I nemlig både en praktisk entré, fem værelser og et  kombineret køkken og stue. I får desuden en 6 m2 vestvendt altan, hvorfra I kan nyde udsigten over fine, grønne og historiske Carl Jacobsen Have, som i fremtiden vil blive åbnet for offentligheden.

Se boligen

Fantastiske kvadratmetre i Scherfig Hus - Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der kendetegner Scherfig Hus. Og det viser sig i høj grad i denne skønne 3-værelses bolig, der tæller 118 m2, og som en ekstra krølle på halen også har en 24 m2 stor tagterrasse.

Se boligen

Bo på toppen af København - Der behøver ikke længere være langt fra tanke til handling. For når du er 19 etager over gadeplan, har du både et livligt gadeliv og din rolige, rummelige lejlighed inden for rækkevidde - du er nemlig garanteret ro, i det øjeblik du lukker døren bag dig. Skyd de store panoramavinduer til side og nyd den nordøstvendte udsigt over Vesterbro og København fra din helt private overdækkede terrasse midt i stuen.

Kom med indenfor i boligen her

Optimeret bolig i Theodora Hus -  Denne 2-værelses bolig på 4. sal i Theodora Hus er optimalt udnyttet, så du både får en god entré, et stort, lyst køkken-alrum, et rummeligt soveværelse og selvfølgelig badeværelse. Ikke mindst er der både altan ind mod gården og en fantastisk sydvendt tagterrasse.

Se boligen
Theodora Hus

Stor hjørnelejlighed i Bindesbøll Hus - Her får I 141 m² med en hyggelig, privat altan/siddetrappe, hvorfra du kan nyde solskin, fred og ro. Indenfor er der masser lys og plads i lejligheden, og pladsen er udnyttet maksimalt. Boligen ligger i et skønt grønt hjørne af Carlsberg Byen.

Se lejligheden

Rummelig familiebolig i højderne - Her er der med 93 veludnyttede m² fordelt på fire værelser plads til hele familien og masser af indretningsmuligheder i det store køkken-alrum. Samtidig får I en sydvendt altan og fra 19. sal har I frit udsyn over det historiske bykvarter. 

Se boligen

Frederiksbergsk charme i Heiberg Huse - Den 84 m² velindrettede bolig rummer et godt soveværelser, et badeværelse og et stort spisekøkken med et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. Fra jeres altan/siddetrappe kan I nyde solen fra privaten med skøn udsigt over de grønne områder, der omkranser Heiberg Huse.

Se boligen

Kommende projekter - 2019 bliver et spændende år, hvor vi sætter en masse nye boligprojekter til salg i Carlsberg Byen. Her kan du se de kommende projekter i Carlsberg Byen.

Se de kommende projekter
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.