Ledige boliger i Carlsberg Byen

Uanset om du er på udkig efter bolig med plads til hele familien, et mindre studio, tagterrasse, altan eller have, så kan du her se et udpluk af de ledige boliger på den gamle bryggerigrund lige nu.

2-værelses studio med to altaner - Her flytter du ind i en helt unik og historisk bygning i Carlsberg Byen - med masser af liv lige udenfor døren. Du får desuden hele to altaner, veludnyttede kvadratmeter og adgang til både fælleshus og tagterrasse i samme ejendom.

Se boligen

Private tagterrasser mellem historiske bygninger og grønne områder - Flyt ind i lyse og veludnyttede kvadratmeter, mens I fra jeres store, private tagterrasser kan nyde de omkringliggende grønne områder og de historiske, sjælfulde bygninger.

Se boligen

Familiebolig med helt unik placering -  Boligens 124 m² er optimalt udnyttet, så der er plads til hele familien. Her får I nemlig både en praktisk entré, fem værelser og et  kombineret køkken og stue. I får desuden en 6 m2 vestvendt altan, hvorfra I kan nyde udsigten over fine, grønne og historiske Carl Jacobsen Have, som i fremtiden vil blive åbnet for offentligheden.

Se boligen

Rummelig familiebolig i højderne - Her er der med 93 veludnyttede m² fordelt på fire værelser plads til hele familien og masser af indretningsmuligheder i det store køkken-alrum. Samtidig får I en sydvendt altan og fra 19. sal har I frit udsyn over det historiske bykvarter. 

Se boligen

3-værelses lejlighed med altan på 5. etage - I denne bolig i Tuxens Tårn, får I en skøn altan mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes, mens solen står op omkring jer, og I får masser af naboer og liv i både grønne Kammas Have og bevaringsværdige Halmlageret.

Mere info om boligen, tak

3-værelses bolig med hele to altaner - I denne bolig får I et lyst køkken-alrum, en entré med mulighed for skabsplads, et moderne badeværelse samt to gode værelser, hvoraf det største værelse har direkte udgang til en altan, der vender ud mod grønne Kammas Have.

Lad mig se boligen!
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.