Ledige boliger i Carlsberg Byen

De fleste af de lancerede projekter i Carlsberg Byen er nu solgt, men der er stadig nogle fine lejligheder og rækkehuse tilbage. Her kan du se et udpluk af de ledige boliger. Tag et kig og se om der er noget, der kan friste.

Penthouse med tagterrasse i Rahbek Hus II - Den sidste lejlighed tilbage i Rahbek Hus II er en penthouse på 68 m2 med privat tagterrasse og udsigt til solnedgang. Her får du 3 værelser med kombineret køkken og stue med praktisk udgang til boligens vestvendte tagterrasse med udsigt til Halmlageret.

Se boligen

Optimeret bolig i Theodora Hus -  Denne 2-værelses bolig på 4. sal i Theodora Hus er optimalt udnyttet, så du både får en god entré, et stort, lyst køkken-alrum, et rummeligt soveværelse og selvfølgelig badeværelse. Ikke mindst er der både altan ind mod gården og en fantastisk sydvendt tagterrasse.

Se boligen
Theodora Hus
Bindesbøll Hus i Carlsberg Byen

Luksus i Bindesbøll Hus - Her er en luksusbolig på 70 m2 med en stor, privat tagterrasse, hvorfra du kan nyde solskin, fred og ro. Indenfor er der masser lys og plads i hjørnelejligheden, og pladsen er udnyttet maksimalt. Boligen ligger i et skønt grønt hjørne af Carlsberg Byen.

Se lejligheden

Grøn udsigt i Ottilia Hus - Hjertet i boligens 143 m2 er det store, lyse leverum, der fungerer naturligt som boligens centrum og samlingspunkt, og det er også herfra de to store værelser tilgås. Med placeringen på 2. sal kan du fra altanen nyde udsigten over et af bykvarterets mange grønne områder. Lejligheden er indflytningsklar.

Se lejligheden
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Vesterbro-charme i Krøyer Hus 3-værelses penthouse lejlighed med intet mindre end to private tagterrasser. Den lyse, velindrettede lejlighed giver dig 71 velindrettede kvadratmeter, der er perfekt forenet med udelivet på de to tagterrasser, hvor der både er morgen- og aftensol.

Se boligen

Fantastiske kvadratmetre i Scherfig Hus - Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der kendetegner Scherfig Hus. Og det viser sig i høj grad i denne skønne 3-værelses bolig, der tæller 118 m2, og som en ekstra krølle på halen også har en 24 m2 stor tagterrasse.

Se boligen
Købke Hus i Carlsberg Byen

Stilfulde lejligheder i Købke Hus - Med 160 m2 i to etager er lejligheden ideel til dem, der værdsætter masser af plads midt i byen og store indbydende opholdsrum. Der er indgang til lejligheden fra både stueplan og 1. sal, og på begge etager har I adgang til jeres egen private have på henholdsvis 19 m2 og 12 m2, så der er rigelig plads til at nyde solen og udelivet hele dagen.

Se boligen

Skøn penthouse i Jacobsen Hus - Denne fantastiske 4-værelses bolig har en fantastisk beliggenhed lige ud til Søndermarken og med udsigt til Elefantporten og Gærtårnet. De 154 m2 har store, lyse og åbne leverum og giver et unikt udsyn til tre verdenshjørner.

Se lejligheden
Heiberg Huse i Carlsberg Byen

Frederiksbergsk charme i Heiberg Huse - Den 123 m2 velindrettede bolig rummer to gode værelser, et badeværelse og et stort spisekøkken med køkkenø og et fantastisk lysindfald fra de store vinduespartier. På de to altaner kan I nyde solen fra privaten med skøn udsigt over de grønne områder, der omkranser Heiberg Huse.

Se boligen

Kommende projekter - 2018 bliver et spændende år, hvor vi sætter en masse nye boligprojekter til salg i Carlsberg Byen. Her kan du se de kommende projekter i Carlsberg Byen i 2018.

Se de kommende projekter
Købke Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.