Ledige boliger i Carlsberg Byen

Uanset om du er på udkig efter en bolig, du kan flytte ind i nu - eller en projektbolig med indflytning senere, så kan du her se et udpluk af de ledige boliger på den gamle bryggerigrund. Tag et kig og se om der er noget, der kan friste.

2-værelses studio med to altaner - Her flytter du ind i en helt unik og historisk bygning i Carlsberg Byen - med masser af liv lige udenfor døren. Du får desuden hele to altaner, veludnyttede kvadratmeter og adgang til både fælleshus og tagterrasse i samme ejendom.

Se boligen

Privat tagterrasse mellem historiske bygninger og grønne områder - Flyt ind i lyse og veludnyttede kvadratmeter, mens I fra enten jeres altan eller tagterrasse kan nyde de omkringliggende grønne områder og de historiske, sjælfulde bygninger.

Se boligen

Familiebolig med helt unik placering -  Boligens 124 m² er optimalt udnyttet, så der er plads til hele familien. Her får I nemlig både en praktisk entré, fem værelser og et  kombineret køkken og stue. I får desuden en 6 m2 vestvendt altan, hvorfra I kan nyde udsigten over fine, grønne og historiske Carl Jacobsen Have, som i fremtiden vil blive åbnet for offentligheden.

Se boligen

Rummelig familiebolig i højderne - Her er der med 93 veludnyttede m² fordelt på fire værelser plads til hele familien og masser af indretningsmuligheder i det store køkken-alrum. Samtidig får I en sydvendt altan og fra 19. sal har I frit udsyn over det historiske bykvarter. 

Se boligen

Bo på toppen af København - Der behøver ikke længere være langt fra tanke til handling. For når du er 19 etager over gadeplan, har du både et livligt gadeliv og din rolige, rummelige lejlighed inden for rækkevidde - du er nemlig garanteret ro, i det øjeblik du lukker døren bag dig. Skyd de store panoramavinduer til side og nyd den nordøstvendte udsigt over Vesterbro og København fra din helt private overdækkede terrasse midt i stuen.

Optimeret bolig i Theodora Hus -  Denne 2-værelses bolig på 4. sal i Theodora Hus er optimalt udnyttet, så du både får en god entré, et stort, lyst køkken-alrum, et rummeligt soveværelse og selvfølgelig badeværelse. Ikke mindst er der både altan ind mod gården og en fantastisk sydvendt tagterrasse.

Se boligen
Theodora Hus

3-værelses lejlighed med altan på 5. etage - I denne bolig i Tuxens Tårn, får I en skøn altan mod øst, hvor morgenkaffen kan nydes, mens solen står op omkring jer, og I får masser af naboer og liv i både grønne Kammas Have og bevaringsværdige Halmlageret.

Mere info om boligen, tak
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.