Populært projekt i Carlsberg Byen er udsolgt

27. juli 2021
Alle 47 lejligheder i Djørup Hus er solgt, og derfor er endnu et projekt udsolgt på den gamle bryggerigrund.

Blot en lille uge efter at alle lejligheder i Fristrup Hus blev solgt, er endnu et projekt på den gamle bryggerigrund udsolgt: Djørup Hus. Dermed er fire projekter blevet udsolgt i år i Københavns nye bykvarter.

Djørup Hus ligger i den østlige del af Carlsberg Byen lige ved livlige Kildepladsen, hvor der kommer caféer, restauranter samt er plads til markeder og events. I bygningen opføres 47 lejligheder i forskellige størrelser, der alle har altan mod Kildepladsen, og de boliger, der har to altaner, får også udsigt til den grønne, hyggelige gård. Vi glæder os til at byde alle kommende beboere i Djørup Hus velkommen, når der er indflytning til marts næste år.

Hvis du drømmer om at bo i den østlige del af den gamle bryggerigrund tæt på livlige Kildepladsen, kan du stadigvæk finde din drømmebolig i Kjeldahl Hus. Her får du rummelige boliger, der ligger et stenkast fra J.C. Jacobsens Have og en udsigt til Carlsberg Byens mest ikoniske bygninger: den fredede Mineralvandsfabrikken fra 1920'erne, som også rummer boliger, og de præmierede Forskerboligerne.

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre

Boligerne til salg nu -

Den gamle bryggerigrund er i fuld gang med forvandlingen fra industrigrund til et levende bykvarter, hvor mennesker bor, arbejder, studerer og nyder bylivet. I alt opføres 3.100 boliger, og her kan du søge blandt de boliger, der er til salg lige nu. Tag mig til søgesiden
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.