Et forrygende 2018

På alle fronter har 2018 været et begivenhedsrigt år i Carlsberg Byen. Mange nye byggeprojekter er skudt i gang, mere end 1.000 mennesker bor nu i kvarteret, og ikke mindst er flere spændende virksomheder og butikker rykket ind. 

Her er et tilbageblik på 2018, der var et spændende år, hvad angår det voksende erhvervsliv i Carlsberg Byen. 

Velkommen til nye butikker og virksomheder
I starten af året stod det gyldne Christen Hus ved Stjerneporten færdigt og klar til at tage godt imod nye lejere. Her åbnede modedesigner Henrik Vibskov sin konceptbutik i stueetagen, mens blandt andre de innovative konsulenthuse Spinnaker og Brand Movers flyttede ind i fine kontorer på de øvre etager. Arkitema Architects var med til at transformere den bevaringsværdige brygsilo Dipylon Hus til et imponerende moderne og industrielt kontormiljø, som den 150-mand store virksomhed selv indtog i februar. 

På butikscenen har vi budt velkommen til møbel- og designuniverset, Encoded, som har slået dørene op på en meget synlig adresse i Jacobsen Hus med front mod Søndermarken, og på Bohrsgade er Pianoteket rykket ind i de lyse lokaler, hvor specialet er salg af klaverer og flygler. Flere konsulenthuse og start-ups er flyttet ind rundt omkring i kontorerne i både Jacobsen Hus og Ottilia Hus. I oktober stod Købke Hus klar, og det globale kontorhotel Spaces åbnede dørene til deres fleksible co-working space med plads til over 450 mennesker, imens Carlsberg Byens største kontordomicil, E.C. Hansen Hus, blev udlejet til den verdensomspændende IT-virksomhed, Visma, der vil skabe et videnscenter for de ca. 750 medarbejder, når de flytter ind om et par år. 

I november slog Europaskolen for første gang dørene op for 1000 elever og 100 lærere, der nu har deres daglige gang til og fra Carlsberg Byens første internationale skole. Som afslutning på et begivenhedsrigt år var der åbningsfest, da Netto nr. 500 åbnede med et nyt koncept, som fremover skal give kunder en særlig oplevelse, når de handler i butikken på Ny Carlsberg Vej. 

Sammen med kvarterets nu mere end 1000 beboere bidrager de mange nye arbejdspladser til et summende liv i kvarterets gader. Et stort velkommen til alle jer, der bor, arbejder og studerer i Carlsberg Byen. 

Det gode tempo fortsætter i 2019
Ser vi fremad, bliver 2019 også et meget spændende år for Carlsberg Byen. Det bliver året, hvor Carlsberg Byens første hotel og restaurant åbner: 4-stjernede Hotel Ottilia og den italienske tagrestaurant med udsigt over byen samt luksusspa slår dørene op allerede den 14. januar, og hver torsdag er I inviteret indenfor til torsdagsevent, hvor der den første torsdag hver måned vil være et band, der spiller. Det bliver også året, hvor Accenture flytter ind med over 600 medarbejdere i Harild Hus – og vi ser frem til at kunne løfte sløret for flere spændende virksomheder, butikker og restauranter, der rykker til Københavns nye bykvarter i 2019.

Ikke mindst lancerer vi også en række nye erhvervsprojekter, så hold øje med Erhvervsnyt og vores hjemmeside, hvor vi løbende holder jer opdateret om de nyeste tiltag fra Carlsberg Byen.

Se ledige lejemål - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se ledige lejemål her

Se ledige lejemål - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se ledige lejemål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.