Azento flytter ind bag elefanterne

Da IT-konsulenthuset Azento sidste sommer flyttede deres kontor, var det den centrale beliggenhed og de historiske rammer, der bragte dem til Carlsberg Byen. Vi mødte adm. direktør, Kåre Rude Andersen til en snak om, hvordan det er at arbejde i Carlsberg Byen.
Hvorfor valgte I at flytte til Carlsberg Byen?

”Før sad vi i Glostrup, og vi ville gerne til København for at komme tættere på det hele. Carlsberg Byen er helt anderledes fra andre udviklingsområder, for historien er til stede og skal ikke opbygges fra bunden. Dén historie og Carlsbergs innovation vil vi som virksomhed gerne associeres med.

Rent praktisk havde vi brug for både kontorpladser og et stort mødelokale. Det har vi fået - plus dejligt højt til loftet, store vinduer og lyse lokaler med liv udenfor døren. Vi havde overvejet kontorfællesskab, men syntes også det var rart at have sit eget, og vi så det som en god investering. ”

Hvordan vil du beskrive det at arbejde i Carlsberg Byen?

”Vi er rigtig glade for at være her. Carlsberg Byen er en by i byen, og der er rumlen til noget rigtigt godt. Her er roligt, mens her stadig er liv, og det er fedt at være så centralt i byen - så kan vi cykle rundt til hele København, når vi f.eks. skal ud til kundemøder eller ud at spise.

Vi oplever en høj awareness om Carlsberg Byen, for alle ved, at der sker noget herude. Det vækker helt klart interesse, at vi har adresse her, og vi oplever en enorm stor nysgerrighed omkring det. Alle, der besøger os, har også altid en eller anden historie herude fra. ”

Hvad er jeres forventninger til området?

”Jeg tror, det bliver godt. Rigtig godt. Selvom det stadig er meget ungt, er her dynamik og et godt fundament. Man kan mærke, at der sker noget, og det er en spændende proces at følge. Her kommer hele tiden flere virksomheder til, og som en mindre virksomhed glæder vi os til at netværke med de andre erhvervslejere og bruge hinandens kompetencer og netværk. ”

Selvom det stadig er meget ungt, er her dynamik og et godt fundament. Man kan mærke, at der sker noget, og det er en spændende proces at følge. 
Kåre Rude Andersen, Adm. direktør, Azento

Hvem er Azento?

Azento A/S er et dansk IT-konsulenthus med speciale i jura og IT-sikkerhed, herunder Legal Tech. Azento A/S udvikler produktet DPO Advisor, der hjælper over 750 større og mindre firmaer og organisationer med GDPR og IT-sikkerhed. Virksomheden har i dag 7 medarbejdere fordelt på de to kontorer i København og Aalborg.

Carlsberg Byen Erhvervsnyt - Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt.

Læs erhvervsnyheder

Vil du også være first-mover?  Der er mange gode grunde til at flytte til Carlsberg Byen og masser af muligheder. Uanset om du er en lille virksomhed med brug for små detaillokaler eller en stor virksomhed med brug for store, rummelige kontorer, kan du finde det i Carlsberg Byen. 

Se mulighederne her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.