Ny spændende virksomhed i Carlsberg byen: Brand Movers

Vi byder velkommen til nyeste skud på stammen: Brand Movers, som er flyttet ind i Carlsberg Byen i starten af april. Sammen med søstervirksomhederne Media Movers og Native Advertising Institute har Brand Movers indtaget 3. sal i Christen Hus med udsigt til Kridttårnet og Stjerneporten til den ene siden og det nye Hotel Ottilia, Bryggernes Plads og Gærkælderen til den anden.
Vi kiggede forbi det gyldne Christen Hus og fik en snak med COO i Brand Movers, Lars Damgaard Jensen, for at byde velkommen og høre mere om deres bevæggrunde for at flytte til Carlsberg Byen.

Er I faldet godt til?
"Ja, vi er rigtig glade for at være her, og vi bliver kun gladere og gladere. For os er det en stor ting at være flyttet ind i noget større, lysere og lækrere midt i et historisk område som Carlsberg Byen. Vi tror på, at Carlsberg Byen bliver et virkelig fedt sted, så det er sjovt at være en del af fra start."

Hvorfor valgte I at flytte til Carlsberg Byen?
"Vi faldt for Carlsberg Byen, da vi gerne ville flytte til noget helt nyt og moderne, som er lyst og lækkert med store vinduer og højt til loftet, og ikke mindst for at komme op i højden. Der hvor vi sad før, var lokalerne slidt op, og der var meget mørkt. Her i Christen Hus havde vi desuden mulighed for at tilpasse lokalerne til vores behov. Vi bygger f.eks. et konferencelokale til seminarer og et filmstudie.

Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det, der trak mest og gjorde Carlsberg Byen til det oplagte valg for os. Carlsberg Byen er et spændende område af København med en fantastisk lokation, stemning og historie. De gamle bygninger bliver bevaret, så historien herude mærkes - tag bare Kridttårnet og Stjerneporten lige uden for vores vindue. Her er en god blanding af nyt og gammelt, og så er det tæt på alt - dels for vores medarbejdere, der bor i København, men det ligger også godt i forhold til stationer og offentlig transport for de medarbejdere og gæster, der ikke bor i byen."

Beliggenheden og dét at være en del af et spændende sted og et område, der hele tiden udvikler sig, var det der trak mest.
Lars Damgaard Jensen, COO, Brand Movers
Hvordan passer jeres profil ind i Carlsberg Byen?
"Det passer rigtig godt sammen. Vi er gået fra at være lidt ”underdogs” og er vokset som virksomhed og blevet mere modne og professionelle og mere strømlinet. Det er skønt at være flyttet ind i nogle lokaler, der afspejler det. Det betyder meget for vores medarbejdere og vores egen selvforståelse, at vi ikke sidder i en mørk baggård, som er slidt, men sidder i noget, der er lyst, lækkert og åbent. Ikke mindst afspejler vores nye kontorer og beliggenheden den værdi, vi skaber for vores kunder.

Det var også tiltrækkende at være en del af et lokalmiljø for virksomheder, som vi fornemmer er på vej herude. Vi vil også gerne bidrage til området og være en del af fællesskabet af virksomheder i Carlsberg Byen. Bureauet ovenpå vil vi for eksempel gerne samarbejde med. Vi håber da, at vi kan lave opgaver eller dele ressourcer, og vi skal helt sikkert holde fredagsbarer."

Hvordan forventer I, at området og bylivet vil udvikle sig i Carlsberg Byen?
"En af grundene til at vi er flyttet herud er, at vi har en forventning om, at der bliver fedt herude. Vi ved godt, at det tager lidt tid, men at det ligeså stille nok skal udvikle sig til at blive et levende kvarter. Vi har store forventninger til miljøet, der opstår herude og glæder os f.eks. til Bryggernes Plads åbner. Det er spændende at følge udviklingen i byen - det går stærkt!"


Om Brand Movers

Brand Movers er et content marketing bureau, der leverer content og inbound marketing primært til B2B virksomheder, men også til B2C. Deres kunder tæller bl.a. VELUX, DFDS, Arla og Santander. Bureauet modtog i 2017 en Børsen Gazelle-pris.

Vi har en forventning om, at Carlsberg Byen bliver et virkelig fedt sted, så det er sjovt at være en del af fra start.
Lars Damgaard Jensen, COO, Brand Movers

Driv erhverv i Carlsberg Byen - Med en beliggenhed mellem Vesterbro og Frederiksberg hvor byliv, kultur, uddannelse og rekreative områder forenes med forretning, er der skabt en unik mulighed for at skabe de bedste arbejdspladser - tæt på alle byens fordele.

Læs om erhverv
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.