udsigt over carlsberg byen

Central beliggenhed tiltrækker kvalificeret arbejdskraft

En central beliggenhed spiller en vigtig rolle for at tiltrække kvalificeret arbejdskraft i København. Carlsberg Byen ligger centralt i smørhullet mellem Frederiksberg, Vesterbro og Valby og optimerer dermed din chance for at tiltrække de bedste medarbejdere til din virksomhed.
Manglen på arbejdskraft i Danmark er de seneste år taget til og har bredt sig til flere brancher. Derfor er det ekstra vigtigt, at virksomheder kan skille sig ud og tilbyde særligt gode forhold til sine medarbejdere, hvis de vil være med i kampen om de gode kandidater. 
 
Et af de mest attraktive forhold, du som virksomhedsejer kan tilbyde dine medarbejdere, er en central beliggenhed tæt på storbyens mange tilbud og med gode muligheder for parkering og offentlig transport, og netop den gode lokation er én af de ting, der gør Carlsberg Byen til et attraktivt forretningsområde.
 
Den historiske bryggerigrund er placeret midt i København - kun en cykeltur væk fra centrum - tæt på både Vesterbro, Frederiksberg og Valby og med alting inden for rækkevidde. Her udvikles et dynamisk byliv med en god blanding af erhvervsfolk, beboere og forbipasserende, og den tætte nærhed til resten af København sammen med et levende lokalmiljø kan være et vigtigt trækplaster, der kan gøre din virksomhed attraktiv over for de helt rigtige kandidater.
 
Kontakt Carlsberg Byens erhvervsmægler for at høre mere om, hvad Københavns nye bykvarter kan tilbyde din virksomhed: erhverv@carlsbergbyen.dk
 
Læs også vores 10 bud på, hvad et kontor skal kunne i dag for at sætte rammerne for innovation og samarbejde på tværs.
Adressen har helt sikkert bidraget til, at vi er lykkedes med at hente nogle gode kompetencer ind udefra og har bidraget til at styrke vores image.
Martin Mollerup, Ejer af Lund Brandhouse i Jacobsen Hus

Lund Brandhouse: Beliggenheden trækker kvalificeret arbejdskraft til - Siden flytningen er virksomheden vokset fra 5 til 18 ansatte – og netop det at tiltrække arbejdskraft var en af grundene til, at virksomheden valgte at flytte til Carlsberg Byen. 

Læs mere her

Se ledige lejemål - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se ledige lejemål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.