Virksomheder ser store muligheder i at være de første

Erhvervslivet spirer på den ikoniske bryggerigrund. Her findes allerede et spændende mix af forskellige typer virksomheder: Store etablerede virksomheder, start-ups og kreative bureauer - og stadig flere kommer til. Fælles for dem er, at de ser Carlsberg Byen som et sted under stor udvikling, hvor virksomheder kan få et forspring ved at være med fra start. 
”Vi ser det som en stor fordel at komme tidligt ind i Carlsberg Byen og være blandt de første herude. Her er helt anderledes fra andre udviklingsområder i København, for her er historien tilstede og skal ikke opbygges fra bunden. Den historie og atmosfære vil vi gerne være en del af, ” siger Kåre Rude Andersen, adm. direktør i Azento, der flyttede ind i deres kontor i Ottilia Hus i sommer, og som også så det som en god investering at flytte hertil tidligt. 
 
Området bygger på den entreprenante ånd, der kendetegnede bryggerfamilien, og entreprenørskabet fra dengang bliver reflekteret i området den dag i dag. Det tiltrækker virksomheder, der tænker nyt, og som gerne vil være med til at præge det kvarter, de arbejder i. Blandt andre så start-up konsulenthuset Spinnaker en oplagt mulighed for at differentiere sig fra andre virksomheder ved at rykke forretningen ind i Carlsberg Byen:
 
”Hele historien om, at nu er der noget nyt på vej i en gammel setting, hvor vi kan være en del af noget up-and-coming tiltalte os meget. Her kan vi være med helt fra start og differentiere os fra mængden. Vi flytter ikke bare ind i Bredgade og er én blandt 1000 virksomheder, som ligger der,” siger Simon Paag fra Spinnaker, der flyttede ind i Christen Hus sidste år.

Imponerende setting med international klang

Bag store vinduespartier og de grå, genanvendte mursten i Jacobsen Hus ligger design- og interiørshoppen, Encoded. Deres showroom lå tidligere på populære Værnedamsvej på Frederiksberg, men da muligheden bød sig for at få et nyt showroom med god eksponering, udsigt til Søndermarken og ikke mindst en beliggenhed midt i historiens vingesus, slog Trine Bøttger til. 
 
”Det er rigtig fedt at være blandt de første og være med til at skabe et nyt område og se den gradvise udvikling. Med den særlige ånd, historie og kulturen på området er der god mulighed for at imponere sine danske og internationale gæster, og den fortælling har en stor betydning for os som erhvervsdrivende. Vi tvivler ikke et sekund på, at det bliver rigtig fedt her.”

Vil du med på vognen? Carlsberg Byen er noget, der fanger folks opmærksomhed. Her venter dansk kulturhistorie rundt om hvert et gadehjørne, og de fleste er naturligt nok nysgerrige på udviklingen. Skal din virksomhed også være en del af det spirende miljø i en up-and-coming bydel i København? 

Se lejemål
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.