De mange fordele ved kontorer i nybyggede lokaler

Der er mange fordele ved at skifte de gamle lokaler ud med nye lokaler med moderne faciliteter i Carlsberg Byen.
Når du lejer dig ind i Carlsberg Byen vil du højst sandsynligt være den første virksomhed til at benytte de nye lokaler. En af de helt store fordele ved det er, at ejendommene har lav vedligeholdelse og lave driftsomkostninger. De spritnye faciliteter sikrer, at alt fungerer fra start, så din virksomhed kan fokusere på det I gør bedst: jeres kerneforretning.

I Carlsberg Byens nyopførte ejendomme får du lyse lokaler med store vinduespartier, der sikrer et behageligt arbejdslys. Her er kan du få rummelige storrumskontorer, store og små mødelokaler og lækre tagterrasser. Er du tidligt med i processen, kan du endda have indflydelse og sætte dit eget præg på dine lokaler.

Se nogle af de nye kontorlejemål som er klar til indflytning her

En vigtig faktor, når man leder efter nyt kontor er en god beliggenhed, tæt på byens fordele og som er nemt at komme til og fra for medarbejdere og besøgende. I Carlsberg Byen er beliggenheden i top, i smørhullet mellem Vesterbro, Valby og Frederiksberg og tæt på offentlig transport. Her er du tæt på alting og midt i en unik historisk setting, der imponerer og vækker nysgerrigheden blandt kunder og andre gæster - for de fleste, både i Danmark og internationalt, ved, at her sker en masse, og at området er under konstant udvikling. Hvem kan ellers prale af at kunne klappe elefanterne i Elefantporten på vej på arbejde? 

Bykvarteret er åbent og har allerede nogle gode og spændende virksomheder, der er flyttet ind eller snart flytter til bykvarteret. Nye stærke brands flytter hele tiden til. Vi glæder os til at byde velkommen til endnu flere spændende virksomheder. Er det jer?

Her har vi muligheden for at bo i noget nyt til samme kvadratmeterleje som noget gammelt i centrum. Og så er der tænkt ting ind som lydisolering og akustik.
Simon Paag, adm. direktør, Spinnaker Nordic i Christen Hus

Hør om fordelene fra dem, der arbejder i Carlsberg Byen - Hør hvorfor bl.a. Arkitema Architects, Mikkeller og Spinnaker Nordic har valgt at flytte til Carlsberg Byen, og om hvad de ser som fordelene ved at arbejde i det nye spirrende bykvarter.

Se filmen her

Se ledige lejemål - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se ledige lejemål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.