"Carlsberg byen er et attraktivt forretningsområde"

Got Ethics A/S bor på hjørnet af Ottilia Hus, hvor de driver en IT-virksomhed i et roligt hjørne af bykvarteret tæt på Søndermarken og Vesterbrogade. Vi mødte Peter Dagø, ejer af Got Ethics, til en snak om, hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen, og hvad der gør det til et attraktivt forretningsområde.

Hvorfor flyttede I til Carlsberg Byen? 

”Vi boede før i en nedlagt strømpefabrik i Valby men ledte efter nye lokaler, og der var Carlsberg Byen attraktiv af flere grunde. Som kontorområde var Carlsberg Byen langt bedre - uden at være dyrere - end de andre steder i København, vi kiggede på. Kvaliteten matcher i høj grad en moderne virksomhed med lyse lokaler i god arkitektonisk kvalitet, og det ligger utroligt godt som en integreret del af resten af København. Man føler sig som en del af byen og det miljø, som allerede er her og rundt omkring på Vesterbro og Valby. Det er en god bydel i god kvalitet. ”

Hvad er det bedste ved at arbejde i Carlsberg Byen?

”Vi ligger vi på en gammel, historisk grund, hvor der engang er foregået en masse spændende. Den atmosfære bliver man en del af, og den medfører en drøm om, at man selv kan skabe noget. Der er god signalværdi i at ligge i Carlsberg Byen, og adressen er helt klart bedre end andre adresser. Det er et hypet område, som alle kender og er nysgerrige på at opleve, så det giver en sjov oplevelse, når man besøger os.

Vi synes, at det har været fedt at være blandt de første herude og se byen vokse. Man kan se, at det udvikler sig, og byggerierne bliver stille og roligt færdige. Det er meget charmerende. ”


Er I glade for at arbejde i Carlsberg Byen?
 
”Vi er meget glade og tilfredse og kunne ikke forestille os et bedre sted til vores forretning. Det er utrolig dejligt lavet med gode, lyse lokaler og omgivelser. Her er rart at være. Området fungerer godt som forretningsområde, og selvom det ikke er færdigbygget, så er her liv, grønne områder og historie, en skole og nu også et hotel, som vores kunder og kollegaer kan benytte sig af. Vores nye søstervirksomhed har også lige lejet sig ind hos kontorhotellet Spaces. Det er rigtig fedt, at man kan udnytte kontorfaciliteterne og opnå synergier herude som erhvervslejere.
 
Vi er også glade for beliggenheden ift. at komme til og fra arbejde. Mange af os cykler, mens vi også både kan parkere bilen eller tage S-toget, når vi skal besøge kunder, og når kunder besøger os.
 
Her er en god balance ift. butiksliv og boligområde, og det virker meget gennemtænkt. Det bliver rigtig fedt, når der begynder at komme liv i restaurationerne. Jeg tror virkelig, at der kommer til at ske noget inden for de næste par år. Det fungerer det godt med indkøb, og her er godt med liv og rare mennesker, som er flyttet ind i boligerne rundt omkring."

Om Got ethics A/S

Got Ethics A/S er en IT-virksomhed, der arbejder med whistleblower-løsninger – og leverer en etisk platform, der sikrer sikkerhed og anonymitet for over 260 danske og internationale kunder, heriblandt GENMAB, HARIBO, Zalando, Coloplast, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, EU, Grundfos og mange flere markante organisationer.

Besøg hjemmeside her

Se ledige lejemål - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se ledige lejemål her

Carlsberg Byen Erhvervsnyt - Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt.

Læs erhvervsnyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.