Lund Brandhouse: Beliggenheden trækker kvalificeret arbejdskraft til

1. februar 2018 bød vi velkommen til endnu en spændende start-up virksomhed, da danske Lund Brandhouse flyttede ind i flotte, nye lokaler i Jacobsen Hus på toppen af Ny Carlsberg Vej. Siden flytningen er virksomheden vokset fra 5 til 18 ansatte – og netop det at tiltrække arbejdskraft var en af grundene til, at virksomheden valgte at flytte til Carlsberg Byen. Vi tog en snak med ejer Martin Mollerup for at høre, om deres forventninger er blevet indfriet her 10 måneder efter flytningen.
Hvorfor valgte I at flytte hertil?
”Den centrale beliggenhed spillede en rigtig stor rolle, og vi havde en forhåbning om, at den attraktive placering ville trække flere kvalificerede kompetencer til. Nu bor vi et centralt sted i København, som er nemt at komme til og fra på cykel og tæt på transportmuligheder, og har lige rundet 18 ansatte med vidt forskellige nationaliteter. Så adressen har helt sikkert bidraget til, at vi er lykkedes med at hente nogle gode kompetencer ind udefra og har bidraget til at styrke vores image.”

Er I glade for at bo i Carlsberg Byen?
”Ja, vi er super glade for at være her. Det er et spændende område, der hele tiden udvikler sig. Man har en oplevelse af, at det er nyt og spændende, samtidig med at her er masser af historie. De fleste af vores gæster er spændte på at besøge os og opleve vores kontor. Vores kunder og samarbejdspartnere er meget positive og har mange spørgsmål til byen og udviklingen herude.

Vi bruger byen en del og er glade for de grønne områder tæt på og butikkerne på Humletorvet, hvor vi køber frokost. I sommers har vi nydt det gode vejr udenfor i området og f.eks. holdt team-dag i Søndermarken. Vi glæder os til, der kommer endnu flere restauranter og butikker. ”


"Vi bruger byen en del og er glade for de grønne områder tæt på og butikkerne på Humletorvet, hvor vi køber frokost. I sommers har vi nydt det gode vejr udenfor i området og f.eks. holdt team-dag i Søndermarken. Vi glæder os til, der kommer endnu flere restauranter og butikker. ”

Hvad er jeres forventninger til området?

”Byen udvikler sig, og her kommer hele tiden flere spændende virksomheder, mennesker og bygninger til. Vi tror meget på stedet og har fuld tiltro til, at det bliver fedt.

Det er sjovt at følge andre virksomheders udvikling, der ligesom os er startet fra bunden og har vokset sig større her i bykvarteret. Vi er meget interesserede i at samarbejde med andre, som har fælles værdier og som alle kan bidrage med noget forskelligt.”

Hvem er Lund Brandhouse? 

Lund Brandhouse er et danskbaseret brandhouse, der ejer, samler og distribuerer unikke kvalitetsbrands inden for livsstil, trends og design på globalt plan. Besøg hjemmeside

Mød nogle af virksomhederne i Carlsberg Byen -

Du kan bl.a. høre hvorfor mikrobryggeriet Mikkeller, tegnestuen Arkitema Architects og de digitale konsulenthuse Spinnaker Nordic og Brand Movers har valgt at flytte ind i Carlsberg Byen.  Se filmen

Carlsberg Byen Erhvervsnyt -

Nye virksomheder, butikker og restauranter kommer hele tiden til, og her kan du holde dig opdateret på, hvad der sker på erhvervsscenen i Carlsberg Byen. Læs de seneste nyheder og erhvervshistorier, og tilmeld dig Carlsberg Byens Erhvervsnyt. Læs erhvervsnyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.