Erhvervslivet blomstrer i historiske rammer

På Bryggernes Plads i hjertet af Carlsberg Byen skaber mikset af moderne kontorer og historiske bygninger et unikt udtryk, som vil imponere dine kunder, når de besøger din virksomhed.

Carlsberg Byen har sin helt egen identitet, hvor nyt og gammelt mødes og skaber et unikt arkitektonisk udtryk. Det gælder ikke mindst på Bryggernes Plads, hvor den historiske bygningsmasse nænsomt omdannes til at rumme nyt liv og moderne formål, og hvor de nyopførte bygninger opføres i respekt for historien, så de smelter sammen med de gamle industribygninger.

Her er det gamle øllager, Lagerkælder 3, omdannet til luksuriøst og moderne hotel med butikker i stueetagen, og mens bygningen er moderniseret til nutidens standarder indvendigt, er den ikoniske facade bevaret udvendigt. På den modsatte side af Bryggernes Plads ligger Gærkælderen, som i lighed med Lagerkælder 3 moderniseres indvendigt til at rumme både kontor og restaurant, mens bygningen udadtil vil fastholde sin flotte, industrielle arkitektur. Rundt om de to bygninger opføres moderne erhvervsbyggerier, som arkitektonisk læner sig op ad de bevarede bygninger, men indenfor tilbyder alle de faciliteter, der efterspørges til den moderne arbejdsplads. 

Uanset hvor i Carlsberg Byen din virksomhed flytter til, får du effektive kvadratmeter, moderne faciliteter, lyse lokaler, lave driftsomkostninger og indretning efter din virksomheds behov. Udvendigt har bygningerne sjæl, kant og karakter, der bærer på en historisk fortid. Ikke mindst får din virksomhed en uovertruffen beliggenhed centralt i København og i et kvarter, der oser af storbystemning og historisk vingesus.


moderne kontorer med sjæl

I 2017 blev den gamle silobygning Dipylon Hus forvandlet til et moderne kontorhus, hvor Arkitema nu har kontor. Det arkitektoniske særkende og industrielle udtryk er bevaret, samtidig med at bygningen er gjort anvendelig til moderne kontorbrug. F.eks. er de oprindelige maltsiloer blevet bevaret og indgår som tydelige bygningsdele i tegnstuelandskab og møderum. Læs mere om hvordan vi transformerer her.

Netop nu pågår ombygningen af en gammel lagerbygning, den såkaldte Gærkælderforbygning, til moderne kontorer, som ligger tæt på flere af Carlsberg Byens ikoniske bygninger som Elefantporten og Bryghuset, til nye moderne kontorer i Theodora Hus. Bygningen, der er tegnet af Adept, opføres i røde teglsten og den flotte udsmykning i indgangspartierne refererer til bryggeriets historie. Indvendigt vil lejemålet bære præg af en rå og moderne New Yorker-inspireret indretning.

Se ledige lejemål - Der er mange forskellige erhvervsejendomme i Carlsberg Byen og noget for enhver virksomheds smag. Her kan du se de forskellige erhvervsprojekter i bykvarteret og hvad de kan tilbyde din virksomhed.

Se ledige lejemål her
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.