Nyt kontorkoncept åbner i Købke Hus i Carlsberg Byen: Spaces

Det globale kontorfællesskab, Spaces, har forelsket sig i Carlsberg Byen og glæder sig til at flytte ind i Købke Hus til efteråret. Denne type af kontorfællesskab er samtidig det første af sin slags i Danmark.

Velkommen til Spaces som Newsec har talt med om, hvad det unikke ved deres koncept er, hvordan det spiller sammen med Carlsberg Byen – og ikke mindst deres bud på kontormarkedets fremtidige udvikling.

Det perfekte match

Til efteråret kan Carlsberg Byen byde endnu en erhvervslejer velkommen til det nye bykvarter. Det globale kontorfællesskab Spaces er et full service kontorfællesskab, der tilbyder et kreativt arbejdsmiljø for alle typer virksomheder. Spaces flytter ind i Købke Hus - et nyt, stort lejemål på 4543 m² med fantastisk tagterrasse, der ligger centralt midt på en af hovedvejene i bykvarteret, Ny Carlsberg Vej.

Beliggenheden og rammerne omkring kontorfællesskabet er nøje udvalgt, og det er ikke tilfældigt, at de har valgt at slå de første danske rødder i Carlsberg Byen. ”Historien, den smukke arkitektur og den geniale blanding af gammelt og nyt giver stedet en fantastisk stemning, som vi bare måtte være en del af. Carlsberg Byen virker som et fantastisk cool sted, og vi faldt for det med det samme,” siger Mattias Almstok, COO for Spaces i Sverige og Danmark, og tilføjer:

”Derudover så vi et super match mellem vores koncept og Carlsberg Byen, hvor de mangfoldige byrum giver plads til alle, og hvor der er liv 24/7 takket være en god blanding af boliger, erhverv og detail. Det er præcis dét, som vi gerne vil afspejle hos os – fleksible rammer med masser af muligheder og plads til alle hele døgnet.” 

Og hos Spaces er der vitterligt plads til alle. Kontorfællesskabet er karakteristisk ved at være dynamisk og mangfoldigt. ”Vi byder alle typer lejere velkommen, og derfor opstår der naturlige og inspirerende fællesskaber på tværs af brancher – alt fra jurister, spiludviklere og bloggere til high tech. Hos os bliver man kollegaer, fordi man arbejder og er sociale samme sted – ikke fordi man arbejder inden for samme fag,” fortæller Mattias Almstok.

Historien, den smukke arkitektur og den geniale blanding af gammel og nyt giver stedet en fantastisk stemning, som vi bare måtte være en del af.
Mattias Almstok, COO for Spaces i Danmark og Sverige

Fremtidens kontormodel er fleksibel og fuld af glade medarbejdere

Kontorhoteller, kontorfællesskaber og co-working spaces er i eksplosiv vækst og indtager en stadigt større bid af kontormarkedet – og både globalt og i Danmark tyder alt på, at trenden kun vil vokse i fremtiden. Det hollandsk funderede kontorkoncept, Spaces, rummer lidt af det hele.

Som Mattias Almstok udtrykker det: ”Om du har brug for et privat aflåst kontorområde til 10 personer, adgang til en fleksibel kontorplads hele døgnet eller blot har behov for et mødelokale en gang imellem – We have all the spaces you need! Og det uden at koste en masse. Fleksibilitet er en af vores kerneydelser. Det skal være så fleksibelt som muligt at have kontor hos os, og derfor er vi også selv fleksible og parate til at imødekomme vores kunders behov, hvad end det måtte være”.

Konceptet er lykkedes med at kombinere ”hygge” og arbejdsmiljø således, at man har lyst til at gå den ekstra karriere-kilometer hver dag.
Mattias Almstok, COO, mener, at glade mennesker er produktive mennesker.

Netop fleksibilitet er essentielt på flere parametre for virksomhederne i dag – og endnu mere i fremtiden, vurderer Mattias Almstok. Kontorarbejde er generelt blevet meget mere mobilt. På grund af den teknologiske udvikling kan vi arbejde på farten, fra yndlingscaféen, kundens kontor eller hjemmefra. Det betyder også, at verden ændrer sig hurtigere og hurtigere, og virksomhederne har derfor behov for at kunne være agile, dels i forhold til deres ansatte, dels i forhold til ikke at være bundet at lange lejekontrakter. Hos Spaces er man begejstrede over at være med til at facilitere kontormarkedets transformation fra et traditionelt til et meget mere fleksibelt kontorlandskab, hvor fremme af arbejdslysten vil være i fokus.

Oftest er det sådan, at glade mennesker er produktive mennesker, og af den grund er det særligt vigtigt, at arbejdspladsen følger med udviklingen, så virksomhedernes mest værdifulde aktiver, nemlig medarbejderne, har rammerne til at kunne yde deres bedste. Ifølge Spaces og deres online kundeudtalelser er det præcis rammerne og atmosfæren, der gør deres kontorfællesskab til et inspirerende arbejdssted, hvor arbejdsglæden trives. Konceptet er lykkedes med at kombinere ”hygge” og arbejdsmiljø således, at man har lyst til at gå den ekstra karriere-kilometer hver dag. Der er lagt op til, at folk skal føle sig hjemme, og med topmoderne faciliteter, der blandt andet gør det muligt at arbejde udenfor, lækkert interiør, et serviceminded personale og en ægte barista – ja, så ville man måske næsten ønske, at man rent faktisk havde hjemme dér.

Hvilke virksomheder der indtager de første nye spaces i Carlsberg Byens Købke Hus er endnu hemmeligt, men én ting er sikkert; Spaces ser meget frem til at flytte ind og løbende byde flere velkommen.

Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.