spinnaker nordic

Spinnaker Nordic OM AT FLYTTE TIL CARLSBERG BYEN

Iværksætterne Spinnaker Nordic har valgt at skifte kælderkontoret i Christianshavn ud med store, luftige og meget gyldne lokaler i historiske rammer i Christen Hus.

INTERVIEW MED SPINNAKER NORDICS GENERAL MANAGER, SIMON PAAG


Start-up virksomheden Spinnaker Nordic, et konsulenthus inden for online marketing, har valgt at skifte deres kælderkontor i centrum ud med lyse, luftige lokaler i hjertet af Carlsberg Byen, lige ud til den centrale Bryggernes Plads og Stjerneporten. Christen Hus, som man kan kende på de guldbelagte vinduer, stod færdig i december 2017.

Her forklarer Simon Paag bl.a. om baggrunden for Spinnakers flytning og om deres forventninger til det nye kvarter.

Hvad lagde I vægt på, da I besluttede at flytte til Carlsberg Byen?

"Vi var nået til et punkt, hvor det gav mening at begynde at kigge ud af kældervinduet i Christianshavn og prøve at finde et sted, hvor der var længere udsyn ud i horisonten. Det historiske aspekt, der er taget med i opførslen af Carlsberg Byen – både design og navngivning - var også interessant for os. De gamle statuer, der stadig står rundt omkring og stadig er her, minder én om den gamle kulturarv på stedet. Her er sjæl og ånd.

Vi var solgt, lige så snart vi så guldfacaden, de bonede, spejlblanke gulve og tagterrassen i Christen Hus. Hele historien om, at nu er der noget nyt på vej i en gammel setting, hvor vi kan være en del af noget nyt og up-and-coming tiltalte os meget. Her kan vi være med helt fra start og differentiere os fra mængden. Vi flytter ikke bare ind i Bredgade og er én blandt 1000 virksomheder, som ligger der. 

Det essentielle var også alle de praktiske ting ved Carlsberg Byen. Det er nemt at komme til og fra Carlsberg Byen med offentlig transport og bil både for os selv og for vores gæster. Derudover giver dét at bygningen er helt ny mindre vedligehold. Her har vi muligheden for at bo i noget nyt til samme kvadratmeterleje som noget gammelt i centrum. Og så er der tænkt ting ind som lydisolering og akustik samt plads til, at vi både kan have mødelokaler, bordtennisbord og bordfodboldbold, som er en del af vores kultur og er med til at gøre det her kontor virkelig fedt. Det kan bære det hele."


Hvordan passer jeres profil ind i Carlsberg Byen?
"Vi ser Carlsberg Byen som noget nyt i en gammel setting, der er ved at ændre sig og blive interessant. På samme måde ser vi os selv som noget nyt i en branche, som er i voldsom udvikling. Det er ofte den rejse, vi tager vores kunder med på, som har behov for at kigge på digitalisering, og som kan være svært for dem at overskue. Vi er også et forholdsvis ungt team, så vi er stolte over at være med fra start."

Hvordan forventer I, at området vil udvikle sig?
"Der ligger en masse gode tanker bag udviklingen af Carlsberg Byen, og det er helt tydeligt, at Carlsberg Byen kommer til at bidrage til dette område af København. Vi har en forventning om, at det bliver et cool sted og et område, der kommer til at forlænge København. Vi tror på, at området kommer til at blive en ny del af det gamle København, ligesom Vesterbro er det. Her er noget at komme for. Historien, arkitekturen og kulturen tror vi på vil gøre Carlsberg Byen til det nye, hippe område i København. Vi har allerede fundet et par steder, hvor vi kan gå hen og få en øl om fredagen, og vi glæder os til at benytte os af hele området og være en del af bylivet.

Det er - ligesom med så mange andre ting - fedest at være med fra starten. Så vi håber, at der er andre, der har lyst til at komme og være med herude. Alle er hjertens velkomne til at komme forbi og få en kop kaffe og blive vist rundt i lokalerne, hvis de har lyst til at se mere."

Om Christen Hus

Det spændende lejemål med lyse og moderne lokaler i smukke, gyldne rammer ligger lige ud til Bryggernes Plads, der bliver Carlsberg Byens centrale og levende plads. Her er direkte indgang til Lagerkælder 3, hvor Hotel Ottilia er åbnet, et luksusspa samt flere butikker og caféer. Se de ledige lokaler i Christen Hus her.

Jacobsen Hus i Carlsberg Byen

Erhvervslejemål klar til indflytning - Kunne du også tænke dig at flytte ind i nye lokaler i Carlsberg Byen? Skift de gamle rammer ud med nye, moderne af slagsen i Carlsberg Byen, der tilbyder en unik kombination af historiske, fredede bygninger og et levende byliv. Er du på udkig efter et lejemål til kontor, butik, showroom eller café, så læs mere om arkitektoniske Jacobsen Hus, Ottilia Hus og Christen Hus lige her, der alle er klar til indflytning.

Se indflytningsklare erhvervslejemål

ARPE & KJELDSHOLM: Vi fik alt det vi søgte og lidt til - Københavns største entreprenørvirksomhed, Arpe & Kjeldsholm, er rykket ind i nye lokaler i Humlehuset. Læs her, hvilke krav de havde, da de skulle finde nye kontorer, og hvorfor valget faldt på Carlsberg Byen.

Læs artiklen
harild hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.