Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Internet OG TV i din nye bolig

Er der internet, når jeg flytter ind som ny beboer, hvem er udbyder i min ejendom, og hvem er min tv-leverandør? Få svarene her.

Hvis du er beboer i Ottilia Hus, Jacobsen Hus, Scherfig Hus eller Rahbek Hus er udbyderne af både internet og tv de samme. Internettet til din nye bolig er leveret i af Fiberby, mens Boxer er din tv-leverandør. Informationer om oprettelse, betaling og tilvalgsmuligheder finder du i velkomstmappen, du får udleveret ved overdragelsen af din nye bolig.

Vi gør opmærksom på, at udbyder af internet såvel som tv er kan variere fra projekt til projekt. Hvis du køber en lejlighed i Bohrs Tårn er din udbyder eksempelvis YouSee.

lagerkælder 3 i carlsberg byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Nyheder - Bykvarteret er i rivende udvikling, og de gode historier står i kø for at blive fortalt. Her finder du de seneste nyheder fra kvarteret, hvor der hver dag sker nye, spændende ting.

Giv mig de seneste nyheder
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.