flying tiger i carlsberg byen

Flying Tiger copenhagen

Mangler du stearinlys, servietter eller nipsting, er Flying Tiger Copenhagen svaret. I butikken finder du alt mellem himmel og jord, der kan gøre hver dag til en fest.

DANSK DESIGN TIL OVERKOMMELIGE PRISER

"Vores kunder kan forvente et stort udvalg af originale, farverige, praktiske og sjove varer - og dansk design til overkommelige runde priser. Vi tror på, at det er relationer og oplevelser, som gør folk glade," fortæller René Frandsen fra Flying Tiger Copenhagen om butikken.

Adresse

Tapperitorvet 20
1799 København V.

flying tiger i carlsberg byen
flying tiger i carlsberg byen
De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.