megagear på tapperitorvet i carlsberg byen

MegaGear

Synger computeren eller telefonen på sidste vers? Så kig forbi Sami, der står klar med råd og vejledning i MegaGear. Elektronikforretningen ligger midt på Tapperitorvet - lige ved Carlsberg Station.

giv din teknik lidt kærlighed

Ingen skal leve uden godt "gear", er mantraet hos MegaGear. Og vi kender det alle sammen godt. Elektronikken skal bare fungere. Og dét ved de hos MegaGear.

"Vi tilbyder mobil- og tabletreparationer til gode priser og topkvalitet. Kom ind og få et godt tilbud på din reparation - og skal dit gear opgraderes, kan du gå på opdagelse i vores store sortiment af tilbehør, lige fra lyd, video, gadgets til alt indenfor beskyttelse og ladere," siger Sami, der ejer forretningen. 

Forretningen ligger midt på Tapperitorvet ved Carlsberg Station, og de store døre er altid åbne. Læg vejen forbi, hvis elektronikken driller, eller du er på udkig efter nyt. 

Adresse

Tapperitorvet 22
1799 København V.
Carlsberg Byen

megagear på tapperitorvet i carlsberg byen
megagear på tapperitorvet i carlsberg byen
blomsten i carlsberg byen

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne

Kontor i Carlsberg Byen - Bykvarteret tilbyder optimale rammer for at skabe gode arbejdspladser. Tag et kig på mulighederne og se, om der er et match med det, I leder efter. Her er både store, små, nybyggede eller historiske rammer - nogle har helt rå, nøgterne rum, og andre har frokostkøkkener og tagterrasser til fredagsbaren med udsigt ud over byen.

Se lokalerne
Vejskilt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.