steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen

Steffs Place

Den gamle pølsevogn har fået en gevaldig opgradering i Steff's Place i Carlsberg Byen, hvor der er plads til, at du kan nyde din hotter i ro og mag - indendørs og i tørvejr.

en hotdog to go, tak

Bag disken under det rød-blå logo står Hüseyin klar til at servere traditionel fastfood og grillmad til de sultne gæster - og dem er der mange af. "På menukortet finder du lækre burgere samt sprøde pølser og hotdogs i mange varianter. Desuden har vi et udvalg af middagsretter, sandwich og salat. Kom forbi og lad dig friste," lokker Hüseyin.

Steff's Place ligger så centralt, som du kan komme i Carlsberg Byen: På hjørnet ved Carlsberg Station og Vesterfælledvej - lige ud til menneskevrimlen på den travle plads Tapperitorvet. Perfekt til at stille den hurtige sult, når du er på vej til eller fra området.

Adresse

Tapperitorvet 1
1799 København V.
Carlsberg Byen

steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen
steffs place på tapperitorvet i carlsberg byen
Byliv i Carlsberg Byen

Butik eller café i Carlsberg Byen? Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN
vejfest i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.