Rejsegilde paa Bindesboell

Naboinfo

Vi håber, at du som nabo bruger kvarteret, besøger butikkerne og har lyst til at være en del af det spirende byliv. Mens vi arbejder på at omdanne området fra industrigrund til dynamisk bykvarter, gør vi vores bedste for at informere vores naboer. Har du brug for at kontakte os, sker det her. 

Carlsberg Byens udvikling

I august 2013 startede det første byggeri i Carlsberg Byen. Der er tale om byggeriet i det syd-østlige hjørne af Carlsberg Byen, som vender ud mod Vesterfælledvej og jernbanen. Her opførte vi et 82.000 m2 stort byggeri, der blandt andet huser Professionshøjskolen UCCs campus, Bohrs Tårn, en række butikker samt kontorlejemål. Sideløbende med dette byggeri etablerede vi Carlsberg Station.

Den nye station er kvarterets kollektive trafikåre og et centralt knudepunkt til S-tognettet og busser. Fra den nye S-togsperron går man op på en ny, stor stationsplads med boliger, handel, erhverv, uddannelsescenter og meget mere.

Vi gør vores bedste for at undgå at være til gene
Det kan desværre ikke undgås, at det til tider vil støje og støve, når det gælder et projekt så omfattende som udviklingen af Carlsberg Byen. Ikke desto mindre vil vi gøre alt, hvad vi kan for at minimere gener, så vores naboer og omgivelser bliver påvirket så lidt som overhovedet muligt.

Udviklingsselskabet Carlsberg Byen er bygherre på byggerierne, og vi har kontraktligt forpligtet vores entreprenører og underentreprenører til at overholde alle gældende regler i forbindelse med byggeriet.
Oversigt
Rejsegilde på Bindesbøll
Rejsegilde paa Bindesboell

informationsmøder

Når vi skønner det nødvendigt, inviterer vi de af vores naboer, der kan blive berørt af byggeriet, til informationsmøder. Her fortæller vi blandt andet om arbejdsområdet og om tidsplanerne for byggerierne, så I ved besked om, hvad der foregår bag de grønne byggepladshegn. I andre tilfælde vil informationen foregå enten via hjemmesider eller omdeling af flyers.

Har du spørgsmål? Har du spørgsmål til udviklingen af Carlsberg Byen eller specifikke byggerier? Du er velkommen til at kontakte os via Carlsberg Byens nabomail. Klik nedenfor og send os en mail, så hører du fra os hurtigst muligt.

Kontakt Carlsberg Byen

varslinger

Her oplyses eventuelle varslinger i forbindelse med byggearbejdet i Carlsberg Byen, der vedrører beboere.

15/01/2020: Ny udkørsel til Valby Langgade

13/01/2020: Varsling af støj ved Pasteurs Tårn (gælder den 18. januar 2020)

23/10/18: Midlertidig lukning af Constantin Hansens Gade

Få overblik over området - brug koordinater Byggepladserne forandres sammen med udviklingen, og området er stort. For at være sikker på at vi er enige om, hvilket område du henvender dig om, kan du gøre brug af koordinater for at forklare os præcist, hvor du oplever problemer. Tag et kig på oversigten over området og brug koordinaterne i din mail, når du skriver til os, så sørger vi for at tage hånd om det bedst muligt.

Situationskort med koordinater

Carlsberg Byen fra 2013 til 2024 - Flytter du ind i Carlsberg Byen og er nysgerrig på, hvilke projekter der udvikles ved siden af din ejendom? Eller er du bare interesseret i et overblik over, hvordan byen udvikles og hvilket år, hvad står færdigt?

Se videoen af udviklingen her

Kultur og byliv - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring i de mange bygninger og på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Der er altid spændende aktiviteter og events på vej for hele familien, så hold jer opdateret via vores eventkalender.

SE EVENTKALENDEREN
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.