Bryggernes Plads

Læs om Bryggernes Plads, der omkranset af nye og gamle bygninger, og som bliver Carlsberg Byens "Rådhusplads".

Bryggernes Plads, Carlsberg Byens ”Rådhusplads”, er perfekt omkranset af den gamle Lagerkælder 3 og Maltmagasinet og nye Theodora Hus og Christen Hus.

Pladsen, der bliver et af bykvarterets mest centrale byrum, vil både byde på et amfiteater og udeservering, og kommer til at spille flot sammen med Hotel Ottilia, restauranten, butikker og spa hele vejen rundt i stueetagen.

Bryggernes Plads forventes færdig omkring 2018/19.

Bryggernes Plads i Carlsberg Byen
Bryggernes plads i carlsberg byen

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.