Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

humletorvet: 10.000 studerende og et væld af butikker

Som en lille, hyggelig lomme ved siden af det travle Tapperitorv ligger Humletorvet, hvor du kan besøge spændende forretninger og lækre madsteder. Under tre store "paddehatte" finder folk ly for regnen, og på taget af paddehattene er der plantet grønne planter, som kan skimtes, når man bevæger sig rundt på torvet.

hyggeligt og intimt

Det er sjældent, at man finder så stort et torv der virker så hyggeligt og intimt, som Humletorvet gør det. Torvet er omkranset af Professionshøjskolen UCC og Humlehuset, der både har boliger og erhverv, og det skaber en helt særlig og afdæmpet fornemmelse, når man træder ind på torvet.
Byliv i Carlsberg Byen
Liv på Humletorvet ved UCC Campus Carlsberg

masser af mennesker

Der er masser af liv på Humletorvet. 10.000 studerende har deres daglige gang på UCC og folk går igennem, når de skal fra og til Carlsberg Station. Og så ligger der selvfølgelig en række forskellige spændende forretninger og lækre spisesteder.

På Humletorvet kan du få plads til at holde en hyggelig pause. Og du skal ikke være bange for, om vejret holder, for der står nogle store ”paddehatte”, der giver dig ly og tørvejr. Med de store paddehatte bliver der leget med overgangen mellem ude og inde, og de er med til at skabe små, hyggelige ekstra rum i byrummet.
J.C. Jacobsens have i Carlsberg Byen

Et minut herfra - Fra Humletorvet kan du skimte den bedst gemte hemmelighed i bykvarteret: Den grønne park, J.C. Jacobsens Have. Forestil dig Kongens Have på en solskinsdag - bare uden helt lige så mange mennesker. Så ved du, hvorfor parken er et besøg værd. Kig derind næste gang du skal strække benene.

Her får du associationer til Central Park
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.