Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Østen for Humlen

I en af Carlsberg Byens mest eftertragtede områder, lige op ad Humleby og Vesterbro, finder børnefamilier alt det, som gør livet med børn i huset nemt og trygt med både boldbane, grønne områder og legeplads.

Østen for Humlen er, som navnet antyder, byrummet øst for Carlsberg Byens nabo, Humlebyen og ved det hyggelige Krøyer Hus med rækkehuse, som har trapper direkte fra de private terrasser ned til det grønne område. 

Den urbane oase bliver et af Carlsberg Byens grønne samlingssteder, og beliggenheden i smørhullet mellem hyggelige Humleby og det gamle Vesterbro, gør Østen for Humlen til noget udover det usædvanlige. Med Krøyer Hus' integrerede daginstitution, Molevitten, bliver parken det perfekte sted i byen for børnefamilier. Arkitekterne bag Østen for Humlen har skabt en legeplads, der stimulerer børnenes sanser, og som vil være åben for alle udenfor Molevittens åbningstid. Legepladsen får alt fra sandkasse, legehus og gynger til klatrestativ, forhindringsbane og rutsjebane.

Udover legepladsen vil en stor, sænket boldbane danne rammerne for det grønne område ved Krøyer Hus og skabe både liv og leg.

Kom nemt fra Ny Carlsberg Vej til Vesterfælledvej gennem stisystemet, som naturligt omkranser den frodige, grønne park, hvor familien kan mødes mellem blomstrende træer, frugttræer, buske og bænke. 

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen i den livlige, men grønne Østen for Humlen.

Bobleplads

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem - Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole.

Daginstitutioner, skole og uddannelse
Fastelavn
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.