Theodora Hus

Ottilia Jacobsens Plads

Læs om Ottilia Jacobsens Plads, der bliver en stor, åben plads mellem nye Theodora Hus og gamle, fredede Carls Villa.

Ottilia Jacobsens Plads er dér, hvor det hele startede, fordi kilden i sin tid udsprang fra Valby Bakke og bryggeren derfor placerede bryggeriet lige her. Nu kommer et indbydende og rekreativt byrum med vandet i centrum og plads til ophold og leg.

Pladsen bliver desuden et fantastisk byrum med gennemgang fra Paulas Passage til Bryggernes Plads og får både café og restauranter med udeservering.

Pladsen er placeret lige mellem Theodora Hus, fredede Carls Villa og Caroline Hus. Pladsen forventes færdig omkring 2020/21.

Theodora Hus
Theodora hus
Det urbane rum på Ottilia Jacobsens Plads bliver en smuk pause i byen."
Lars Poulsen, landskabsarkitekt, Werk

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Nyt projekt: Theodora Hus - Carlsberg Byens urbane perle - Lige ved den ikoniske Elefantport opføres Theodora Hus. Vi glæder os til at fortælle mere om ejendommen, hvor både historiens vingesus og det pulserende byliv mærkes.

Læs mere om Theodora Hus
Theodora hus
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.