Købke Hus i Carlsberg Byen

Vesten for Humlen

I den nordøstlige del af Carlsberg Byen mellem Scherfig Hus, Købke Hus og Humleby strækker Vesten for Humlen sig som et grønt parkstrøg langs boligerne. Her kan man følge naturen og årstidernes skiften lige uden for sine vinduer, selvom man bor midt i storbyen.
Som en naturlig forlængelse af de små, private terrasser i Scherfig Hus er Vesten for Humlen tænkt som et grønt bælte med sti og grøftekant, hvorfra man kan starte sin morgenløbetur eller roligt lade børnene tulle omkring, for her er helt lukket af for biler. 

I det sydlige hjørne af Vesten for Humlen vil der være en legeplads med bakker og dale og afskærmende beplantning med træer, buske og græsser, som ”gemmer” legepladsen en smule og lader naturen være i fokus. Ligesom Østen for Humlen er Vesten for Humlen en del af et anlæg, der opsamler og tilbageholder regnvand og på den måde sikrer bygningerne mod oversvømmelse ved voldsomme skybrud.  

Navnet Vesten for Humlen skyldes, at det grønne område støder op til de smukke, historiske rækkehuse i Humleby.

Fra Vesten for Humlen kan man nemt komme op til Carlsberg Byens nordligste plads, Thorvald Bindesbølls Plads, som er en af Carlsberg Byens kulturelle samlingspunkter, eller gå mod Købkes Plads, hvis man er på udkig efter caféliv og arrangementer på pladsens amfi.

De hængende haver i carlsberg byen plus jc jacobsens have

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum

Lev livet i byen - København er populær hos flere og flere danskere, der ønsker at bo side om side med det pulserende byliv. Men hvordan indretter vi os, når flere kommer til? Bliv klog på projektboliger, få tips om nybyggeri og læs fortællinger fra mennesker, der elsker alle byens facetter. 

Læs mere
Ny Carlsberg Vej i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.