Bo med grøn udsigt midt i København

Kan du ikke forestille dig at flytte ud af byen, men leder efter flere kvadratmetre, egen have og parker lige om hjørnet? Få grøn udsigt og en kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor hoveddøren i Carlsberg Byen.

I Carlsberg Byen har vi et stort udvalg af boliger til salg, og der er helt sikkert en bolig, der lever op til dine behov. Her finder du boliger med direkte adgang til grønt - hvad enten du ønsker dig en privat have, grøn gård eller udsigt til en af de mange grønne byrum lige uden for døren.

Lejlighederne er vidt forskellige og alle af høj kvalitet med beliggenhed midt i et historisk stykke dansk kulturarv. Her behøver I ikke at gå på kompromis med livskvaliteten, for de nye boliger og de historiske omgivelser danner rammerne for det gode liv, hvor alt er inden for rækkevidde.

De fleste boliger i Carlsberg Byen har enten have, terrasse, altan, tagterrasse eller et fantastisk gårdmiljø - og alle kun et stenkast fra grønne områder.

Her er et lille udvalg af de mange boliger med grønne omgivelser:

Carlsberg Byen

To altaner med udsigt til grønt - I denne lejlighed er alle kvadratmetre udnyttet fuldt ud, og når du vil tilbringe tid udenfor i solskinnet, kan du slentre ud i din private forhave, der vender ud mod Rahbeks Allé, eller din private terrasse med smuk udsigt til den hyggelige fællesgård i Bindesbøll Hus.

Se boligen

Lys lejlighed med egen terrasse - Denne 127 m2 bolig er en perle på mere end ét område. Den er nemlig én af de fire boliger, der har egen privat terrasse med udsigt mod Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé med udgang fra det store, åbne leverum.

Se boligen

Penthouselejlighed med lækker tagterrasse - Den allersidste ledige lejlighed i Rahbek Hus II er en skøn penthouselejlighed på 68 m2 med privat vestvendt tagterrasse på 13 m2 med udsigt til den historiske bygning, Halmlageret.

Se boligen

Rækkehuse med privat terrasse - De nye rækkehuse i Krøyer Hus er fordelt på tre etager og har både altan, egen have og terrasse med udsigt over den nye grønne byoases boldbane og legeplads.

Se et af rækkehusene
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

En unik kombination af grønne, rekreative områder og pulserende byliv

Det er ikke kun den centrale og ideelle beliggenhed, der er med til at sætte rammerne for Københavns nye bykvarter; det er også de mange grønne og dynamiske områder, der omkranser kvarteret. Foruden Søndermarken og Frederiksberg Have, der ligger i lokalområdet, finder du J.C. Jacobsens Have og Carls Have. Den ene af områdets to store, grønne haver er åben for offentligheden, og den anden er på vej.

Rundt omkring i byen er også masser af træer, buske og blomster på de mange pladser. Den urbane oase Østen for Humlen er blot et af Carlsberg Byens grønne samlingssteder med boldbane og legeplads, og Vesten for Humlen er endnu et eksempel på, hvordan de grønne områder komplimenterer byggerierne i Carlsberg Byen. Se alle byrummene.

Købke Hus i Carlsberg Byen
jc jacobsens have carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.