Projektbolig

I Carlsberg Byen bygger vi nye projektboliger indtil 2024. I alt kommer der over 3o forskellige projekter, som løbende sættes til salg.

Det særlige ved en projektbolig er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig er man den allerførste beboer. Læs med her, hvis du overvejer en projektbolig i Carlsberg Byen.

Fordele ved nybyggeri - Drømmer du om at flytte i et nyt hjem nu? I Carlsberg Byen står flere boliger allerede klar til indflytning - og du kan læse om alle fordelene ved at vælge nybyggeri lige her.

Læs om fordelene

Sådan indretter du projektboligen - Gennem tiden har danskernes måde at bruge deres hjem ændret sig. Og i fremtiden vil vi komme til at rykke tættere sammen og dyrke de nære værdier. Ikke kun gennem tætte relationer, men også gennem vores boligindretning. Læs eksperternes tanker om fremtidens hjem, byudvikling og bliv klogere på indretning i nybyggeri.

Få tips her

Overvejer du en projektbolig? Vi vil gerne hjælpe dig godt i gang med dit nye hjem og sørge for, at du får svar på dine spørgsmål. Det er en god idé at starte med at læse vores vejledning, hvis du overvejer at købe bolig i Carlsberg Byen. Her står mere om, hvordan processen foregår, og vi guider dig gennem de enkelte faser i boligkøbet - fra du skriver under på en kontrakt, til du flytter ind, til når du har boet i din nye bolig i et år.

Hent vejledningen: Sådan foregår projektkøb

Hvad skal du være opmærksom på? Før 2008 oplevede København og andre større byer en stigning i salget af projektboliger. Og med de mange nye bydele der skyder frem, som eksempelvis Carlsberg Byen, er tendensen på vej tilbage. Tine Sode er fagredaktør hos Bolius, og fortæller her hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med projektsalg.

Få ekspertens råd

Carlsberg Byen fra 2013 til 2024 - Flytter du ind i Carlsberg Byen og er nysgerrig på, hvilke projekter der udvikles ved siden af din ejendom? Eller er du bare interesseret i et overblik over, hvordan byen udvikles og hvilket år, hvad står færdigt?

Se videoen af udviklingen her
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.