Ottilia Hus i Carlsberg Byen

interview med fageksperten

Tine Sode er fagekspert hos Bolius og fortæller her, hvad man skal være opmærksom på i forbindelse med projektsalg.

gode råd til dit projektkøb

Det særlige ved projektsalg er, at lejligheden endnu ikke er bygget, når man beslutter sig for at købe den. I modsætning til klassisk salg af bolig, er man den allerførste beboer. Tine Sode fremhæver, hvordan nogle projektsalg giver mulighed for at være med til at beslutte hvordan lejligheden skal indrettes. Det kan eksempelvis være, om man ønsker at opsætte vægge til et ekstra værelse, hvilke elementer der skal bruges i køkkenet eller typen af gulvbelægning.
Heiberg Huse i Carlsberg Byen
Rahbek Hus i Carlsberg Byen

nye lejligheder er billigere i drift

Et andet aspekt ved projektsalg, som man skal bide mærke i ifølge Tine Sode er, at omkostningerne er lavere end ved ældre byggeri.

”En fordel ved nyt byggeri er, at det nærmest ikke kræver nogen vedligeholdelse de første rigtig mange år, både på bygningen og fællesarealer, da det fra starten lever op til gældende krav om isolering og varmetab. Så det er rimelig billigt at sidde i lejligheden rent energimæssigt. Generelt er forbruget bare lavere i en ny lejlighed,” forklarer Tine Sode.

Noget andet er, at nye lejligheder som regel har mekanisk ventilation, nye vinduer som ikke skaber træk og vådrum der lever op til gældende standarder, hvilket alt sammen er med til at skabe et godt indeklima. 

Rahbek Hus i Carlsberg Byen
Jeg har gennemgået mange salg, og kan se at købere af projektsalg ofte er mennesker, der vil have noget med orden i sagerne. Og når man først har prøvet det én gang, får man lyst til at gøre det igen.
Tine Sode, fagekspert hos Bolius 

Spørgsmål? Kontakt en boligrådgiver - Når du køber bolig i Carlsberg Byen, står vi og vores boligrådgivere altid til rådighed for at give dig og din familie en god oplevelse. Vi gør vores bedste for, at du får en god oplevelse og et forløb, der giver dig de bedste forudsætninger, når de helt rigtige valg skal træffes. Ventetiden kan føles lang, når man køber en projektbolig, men i sidste ende kan du flytte ind en nybygget bolig i et dynamisk bykvarter med sjæl og historie.

Send os en mail
Rejsegilde

sæt dig godt ind i kontrakten

Tine Sode fremhæver, at købere af projektsalg skal være opmærksomme på, at nybyggeri kan medfølge visse fejl og mangler. Og her er det vigtigt, at man som køber har sat sig ind i sin kontrakt og kender sine rettigheder. 
”Byggeri er en kompleks affære, så derfor vil der altid være noget, der ikke lige er som det skal være. Derfor skal man huske at få udarbejdet en mangelliste, når man overtager en lejlighed,” fortæller hun. 
Hun understreger, at man som køber skal være klar over, at der vil være en vis overgangsperiode, hvor alt ikke er helt færdigt. Tine Sode forklarer dog hvordan hun ser, at har man først købt projektsalg én gang før, så er der større sandsynlighed for at man gør det igen.
”Jeg har gennemgået mange salg, og kan se at købere af projektsalg ofte er mennesker der vil have noget vedligeholdelsesfrit, noget med orden i sagerne. Og når man først har prøvet det én gang, får man lyst til at gøre det igen.”

Mød de kommende beboere - Fællesnævneren for tilflytterne til Carlsberg Byen er, at man tiltrækkes af den nybyggerstemning, der er i Carlsberg Byen, og som giver en masse muligheder for at sætte sit eget præg på udviklingen. Sådan siger kæresteparret Morten og Lærke, der har fundet deres nye hjem i mixet mellem ro og storbystemning.  

Læs hvorfor Morten og Lærke flytter til Carlsberg Byen

Det skal være nemt og bekvemt - Før den første beboer flytter ind, har vi sørget for at stifte en ejerforening, udarbejde vedtægter og lave et budget for foreningen. Vi sørger for, at der er indgået aftaler med administrator og revisor, og at der er lavet en driftsaftale med vicevært og ejendomsinspektør. Læs vejledningen og bliv klogere på, hvordan det foregår, når du vælger at købe bolig i Carlsberg Byen.

Læs vejledningen til projektkøb i Carlsberg Byen
Købke Hus i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.