Købke Hus i Carlsberg Byen

Tilbage til 60'erne

Unge børnefamilier flytter i stor stil ind i de nybyggede kvarterer rundt om i byen. Og de gør det sammen med vennerne fra barndommen eller studietiden. Det ligner det, der skete i 60’erne, siger fremtidsforsker Jesper Bo Jensen. 
Måske kender du nogen, der har gjort det. Måske går du lige nu og snakker med din kæreste og nogle vennepar om at gøre det selv. Altså flytte ind i et af de nye kvarterer, som skyder op rundt om i byen i disse år. 

Hvis I gør det, er I ikke alene. For gennem de seneste år er det blevet mere og mere populært blandt unge børnefamilier at flytte ind i projektbyggerier og få vennerne til at flytte med. På den måde får man nemlig de bedste af begge verdener; en energivenlig og moderne bolig, hvor børnene kan vokse op, og et fællesskab med vennerne som ikke stilner af, bare fordi man er blevet travl børnefamilie.

Altanen er den nye have
Men hvis vi tror, at vi gør noget helt nyt, når vi flytter ind i projektbyggerier sammen med vores venner, så har fremtidsforsker Jesper Bo Jensen dårligt nyt. For det hele er sjovt nok noget, vi har set før. Nemlig i 1960’erne, hvor der skete en massiv udflytning til de nybyggede parcelhuskvarterer overalt i landet.  

Også dengang var det drømmen om at starte en tilværelse sammen med andre, at være med fra starten, som lå bag. Og der var også et ønske om at bo i moderne, tidssvarende boliger. Men der er også forskelle. Hvor mange dengang drømte om at flytte ud af byen og få en have, drømmer vi i dag om at blive i byen og få egen terrasse eller altan. 

”Terrassen eller altanen er blevet det nye privatområde i stedet for parcelhushaven. Det er her, vi drømmer om at sidde ugenert med vores venner og grille, mens børnene leger.” 

Drømmen er den samme. Men meget er også forandret. Det kan du læse mere om her, hvor du også kan se eksempler på boliger til salg i Carlsberg Byen. 
Oversigt
Scherfig Hus i Carlsberg Byen
Krøyer Hus i Carlsberg Byen

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem - Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole.

Læs mere om daginstitutioner
Flere af vores venner har også købt bolig i Carlsberg Byen, hvilket forstærker vores tro på, at vi traf den rigtige beslutning, da vi besluttede at skifte Østerbro ud med Carlsberg Byen. Nu glæder vi os bare til at overtage til august, så vi kan blive en del af livet her.
Jarl, Katrine og baby Christopher, kommende beboere i Bohrs Tårn
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.