Europaskolen

Skole og uddannelse

Foruden de mange skoler og uddannelsessteder i Carlsberg Byens nærmiljø finder du også flere uddannelsestilbud i Carlsberg Byen. Professionshøjskolen UCC er allerede åbnet for 10.000 studerende, og i 2018 åbner Europaskolen for ca. 900 elever. Der findes desuden også flere daginstitutioner til de små i Carlsberg Byen.

Ny skole midt i historiens vingesus Europaskolen kommer til at ligge centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som de nærmeste naboer. 

Se de smukke omgivelser

europaskole i 2018

Skolen er en folkeskole drevet af Sankt Annæ og vil rumme ca. 900 elever. Der er hverken venteliste eller betaling for optagelsen. Pladserne fordeles efter en række kriterier, hvor bl.a. EU-ansattes børn og udlændinge, der er bosat i Danmark for at arbejde, prioriteres, men skolen er også for lokale børn.

Folkeskole i Carlsberg Byen - Det er Københavns Kommune, der vurderer og vedtager placering af folkeskoler i kommunen, mens Carlsberg Byen som bygherre står for opførelsen af Europaskolen.

Læs mere om Europaskolen

Professionshøjskolen UCC åbnede i 2016 - Her uddanner de omkring 10.000 studerende sig til lærer, pædagog eller en af de øvrige uddannelser, UCC tilbyder. Med et samlet campus i Carlsberg Byen har de studerende foruden moderne undervisningsfaciliteter også fået et studiemiljø, der inviterer til et stærk fagligt og socialt fællesskab.

Mere om Campus Carlsberg
Byliv i Carlsberg Byen
Carlsberg Byen, folkeskole

Vesterbro Ny Skole -  Vesterbro Ny Skole på Slesvigsgade er distriktskole for de mindste beboere i Carlsberg Byen. Her er børnene i det nye bykvarter sikret en plads på skolen, der har fokus på faglighed, elevtrivsel og sammenhængskraft.

Læs mere om Vesterbro Ny Skole

Daginstitutioner - Hvis du flytter til Carlsberg Byen med små børn, har du flere valgmuligheder, når du skal finde daginstitution. Her kommer nemlig i alt fire dagsinstitutioner, hvor af de 3 allerede er opført.

Se daginstitutionerne
børn på udflugt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.