Europaskolen

Europaskole

Europaskolen åbnede i efteråret 2018 og ligger centralt i Carlsberg Byen med den fredede Lagerkælder 3 og Dipylon Porten som nærmeste naboer. 

Skolen er en folkeskole drevet af Sankt Annæ og rummer ca. 900 elever. Der er hverken venteliste eller betaling for optagelsen. Pladserne fordeles efter en række kriterier, hvor bl.a. EU-ansattes børn og udlændinge, der er bosat i Danmark for at arbejde, prioriteres, men skolen er også for lokale børn. 

Det er Københavns Kommune, der vurderer og vedtager placering af folkeskoler i kommunen, mens Carlsberg Byen som bygherre står for opførelsen af skolen.  

Europaskolen er en vigtig del af vores vision om at skabe et levende og mangfoldigt bykvarter, hvor der er liv både inde i og mellem husene. 
Jens Nyhus, adm. direktør i Carlsberg Byen, i sin tale til første spadestik på det ambitiøse skolebyggeri.
Europaskolen

Skole og uddannelse - I 2018 tog Danmarks første Europaskole imod de første elever i helt nye lokaler i Carlsberg Byen. Europaskolen er en international folkeskole, der trækker mange elever til, som vil bruge området. Det samme gør de 10.000 studerende på UCC Campus Carlsberg, der er flyttet ind tæt ved Carlsberg Station. 

Læs om Europaskolen og UCC

Daginstitutioner tæt på gør hverdagen nem - Udover de mange daginstitutioner på Frederiksberg og Vesterbro rummer Carlsberg Byen også gode pasningsmuligheder til de mindste. Vuggestue, børnehave og skole får du helt tæt på. En ekstra bonus er de få biler i gadebilledet, så skolebørnene trygt og sikkert kan gå til og fra skole.

Daginstitutioner, skole og uddannelse
legeplads
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.