Carlsberg byen i levende billeder

Livet i Carlsberg Byen spirer. Her på siden kan du se med, når vi snakker med arkitekterne bag byggerierne, se film fra de mange arrangementer i bykvarteret, komme med op på 29. etage i Bohrs Tårn og meget mere. Det er Carlsberg Byen i levende billeder. 

Arkitektens ord - At bygge nyt i et område præget af smuk, historisk arkitektur er en spændende og udfordrende opgave som arkitekt. De nye bygninger skal respektere de gamle, samtidig med at de får deres egen identitet. Arkitektens ord handler om de mange overvejelser ved tegnebrættet.

Hør fortællingerne bag

Liv og glade dage i Carlsberg Byen - Året rundt udfolder bylivet sig rundt omkring på de mange smukke pladser i Carlsberg Byen. Kom med til påskefest, vejfest, madmarkeder, julefester og meget mere.

Se eventkalenderen
Urban beach i carlsberg byen

Oplev de fantastiske lejligheder og udsigten over hele København - Her lever du livet i højden midt i Københavns nye, levende bykvarter - hvor historie, byliv, grønne områder, smalle stræder og imponerende nybyggeri bliver mixet.

Læs mere om Bohrs Tårn

Hvordan ville du indrette Bohrs Tårn? - Har du for eksempel hørt om zoner i forbindelse med indretning? Og hvordan ville du give et nyt byggeri tekstur og blødhed? Se filmen hvor Emil indretter Bohrs Tårn og få svarene samt inspiration til din egen boligindretning.

Få flere fifs til din indretning

Vejfest i Carlsberg Byen 2016 - I august 2016 holdt vi vejfest for alle Carlsberg Byens beboere, naboer og gode venner i lokalområdet. Det var en dag fyldt med leg og underholdning for børnene, og god mad og drikke for de voksne i skønne omgivelser. Tak til alle der kiggede forbi - vi glæder os allerede til næste år!

Bylivet er i fuld gang

Mere København til København - Her er butikker, nul bil-os, grønne parker, cykelstier, koncerter, historisk arkitektur, smalle stræder, legepladser, by- og kulturliv, der alt sammen gør Carlsberg Byen til vores kvarter.

Kom tæt på kvarteret

Kom med på cykeltur i Carlsberg Byen - Uanset hvor du bor i København, er Carlsberg Byen altid lige om hjørnet og her er masser at komme efter for store og små. Se videoen og bliv klogere på, hvad der sker i bykvarteret.

Gå på opdagelse i Carlsberg Byen

Natur og byrum i Carlsberg Byen - I Carlsberg Byen finder du en unik kombination af grønne, rekreative områder og et kvarter med et pulserende byliv. Den ene af områdets to store, grønne haver er åben for offentligheden, og den anden er på vej. Læg vejen forbi næste gang, du er i området.

Tag på tur i Carlsberg Byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.