Darcy's Kaffe

En pop up-version af den populære Darcy's Kaffe fra Nørrebro er åbnet på hjørnet af Ny Carlsberg Vej og Vesterfælledvej. Fra den lyse butik vil kaffeglade københavnere nyde godt af den gode kaffe, mens de fordyber sig i god læsning undervejs. Konceptet er nemlig en kombination af litteratur og kaffe - en litteraturcafé.

Kaffe og litteratur

I de store vinduespartier kan gæsterne sidde ved højborde og nyde deres kaffe i solens stråler, mens de fordyber sig i god litteratur og gode snakke. Manden bag caféen, Darcy Miller, håber, at den nyåbnede café i Carlsberg Byen får en lige så varm velkomst, som da han slog dørene op til sin hyggelige kældercafé i Blågårdsgade 49. 

Darcy’s første kaffebar på Blågårdsgade er ung, men hurtigt blevet en lokal darling. Det skyldes de kvalitetsrige og lækre ting på menuen til fair priser og den særlige stemning, kaffebaren rummer, og i en anmeldelse fra tidligere i år siger Politiken

"[…] når der en dag skal uddeles priser for mesterligt kaffebarværtsskab, står Darcy Miller højt på min liste. Ikke bare er han opmærksom og interesseret. Han har også styr på at drive en no nonsense-kaffebar, der mest føles som en - okay, rimelig smart - varmestue."

Kom forbi og få din kaffe fra kl. 8.00.

Adresse

Ny Carlsberg Vej 40
1799 København V.
Carlsberg Byen

Se alle butikkerne i Carlsberg Byen - Tjek oversigten over kvarterets nye restauranter, butikker og caféer lige her og lad dig inspirere til, hvor turen skal gå hen næste gang. 

Se butikkerne her

Byrum i Carlsberg Byen - Der bliver i alt anlagt 25 byrum og haver i Carlsberg Byen. Nogle er store, åbne pladser med liv og udendørsservering fra de nærliggende caféer, som man kender det fra indre København. Andre byrum er gemt mere af vejen - til dem, der har brug for en stille stund.

Se de 25 byrum
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.