simply salad på tapperitorvet i carlsberg byen

sPIS Copenhagen

En frisk og økologisk madoplevelse venter på dig i Spis Copenhagen, hvor råvarer af høj kvalitet bliver tryllet om til sprøde og mættende salater og lækre sandwich.

perfekt to-go mad på den sunde måde

Er du tørstig og på udkig efter et skud vitaminer, er den friskpressede juice din velsmagende redning. Skynd dig forbi SPIS Copenhagen - de gode folk bag glæder sig utrolig meget til at yde den bedste service til dig og de andre sultne gæster.

Et lille tip: Er solen fremme, kan det varmt anbefales at tage en af de friske salater med to-go og finde en plads på græsset i J.C. Jacobsens Have, der er en grøn oase lige bag forretningerne og det travle Tapperitorvet.

Adresse

Tapperitorvet 34
1799 København V.
Carlsberg Byen

simply salad på tapperitorvet i carlsberg byen
simply salad på tapperitorvet i carlsberg byen
Byliv i Carlsberg Byen

Butik eller café i Carlsberg Byen - Butiks- og cafélivet er i fuld gang og flere og flere ser potentialet i Carlsberg Byen. 17 butikker og 3 caféer har allerede slået dørene op til glæde for lokalområdets mange beboere og besøgende. Der er mange muligheder hvad enten du har butik, showroom, café. Læs mere om de lyse og moderne lokaler her.

Her er mulighederne

Dit, mit og vores bykvarter - Carlsberg Byen er et levende kvarter, hvor man bor, arbejder, hænger ud, cykler igennem, klarer sine indkøb, tager en kaffe, uddanner sig og løber en tur. Her ligger butikker op ad kontorer, og boliger op ad uddannelses- og daginstitutioner. Gå på opdagelse i det nye københavnerkvarter, som allerede er godt besøgt og befolket.

Kom tæt på kvarteret
Vejskilt i carlsberg byen
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.