Bohrs Tårn Bohrsgade 2, 22.2 1799 København V Sagsnr. 08-096
162 m² Bruttoareal
3 Rum
Klar til indflytning
Solgt

BOHRS TÅRN

Med et urbant og inspirerende kulturliv på gadeplan, har du alt, hvad du har brug for lige ved hånden. Skyd de store panoramavinduer til side og træk dig tilbage i din sydøst vendte lejlighed og nyde udsigten over Vesterbro, indre København, Humleby fra din overdækkede terrasse midt i stuen. Derudover muliggør en beliggenhed på 22. sal, at du har frit udsyn hele vejen over Øresund og Sverige samt er i øjenhøjde med Tivolis ugentlige festfyrværkeri.

Det store åbne, lyse køkken er inspireret af det eksklusive nordiske look, der med et lækkert og stilrent design udgør lejlighedens omdrejningspunkt, som naturligt hænger sammen med den store spise- og opholdsstue. Alle værelser i lejligheden har panoramavinduer, hvilket garanteret et smukt lysindfald og god udsigt uanset hvor i lejligheden du opholder dig. Særligt for denne lejlighedstype er de to badeværelser, der støder op til lejlighedens to værelser, og ligesom tårnets øvrige lejligheder er både entreen og badeværelset er placeret ind mod trappetårnet, for at sikre at lejlighedens boligareal udnyttes fuldt ud.

En lejlighed af denne type er særligt velegnet til den lille familie eller til parret, der har brug for ekstra plads. Indretningen muliggør, at den let kan indrettes efter behov, da de to værelser samt tilhørende badeværelser er placeret i hver sin ende af lejligheden - noget der både kan glæde hjemmets teenager eller måske indfri ønsket om en hjemmearbejdsplads.
Hold musen over den enkelte lejlighed på bygningen for at se pris
Vil du booke en fremvisning?
Klik her og få svar på de oftest stillede spørgsmål om boligerne i Carlsberg Byen.
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.