Jacobsen Hus Ny Carlsberg Vej 148, 1.th 1799 København V Sagsnr. 172-005
154 m² Bruttoareal
4 Rum
16 m² Altan
14 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

JACOBSEN HUS

Jacobsen Hus er en af Carlsberg Byens mest prominente og eksklusive bygninger, der med kun 13 boliger har en storslået udsigt over Søndermarken til den ene side og det nye Københavnerkvarter til den anden side. Det er Henning Larsen Architects, der har begået det akitektoniske mesterværk, som danner rammen om Jacobsen Hus. Alle 13 boliger ligger rundt om et hyggeligt og nærværende gårdmiljø, der bliver det naturlige mødested for ejendommens beboere. På et område, der er fire gange så stort som Tivoli, og som i 160 år husede landets største bryggeri, er byggeriet i fuld gang. Frem til 2024 bliver Carlsbergs historiske grund forvandlet til et helt nyt bykvarter, hvor en hidtil uset kombination af moderne arkitektur og fredede, bevaringsværdige bygninger kommer til syne. Jacobsen Hus er opkaldt efter den familie, der grundlagde Danmarks største bryggeri. Den sublime beliggenhed på 1. sal giver dig ikke bare én men to udsigter at vælge imellem. Fra din 16 m2 store altan kan du nyde den smukke, grønne udsigt over Søndermarken og fra din terrasse, kan du tage del i livet i det hyggelige og dynamiske gårdmiljø.
Træk dig tilbage i din 154 m2 store bolig, der fra det store, lyse og åbne leverum giver et unikt udsyn til tre verdenshjørner. Hvor entré, køkken og det store opholdsrum ligger ind mod gården, er lejlighedens tre rummelige værelser placeret mod gaden.
Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design, der indgår som en naturlig del af rummets udtryk. Lejlighedens to badeværelser, hvor der er badekar i det ene, ligger i boligens nordlige ende. Lejlighedens gulve er i lamelplank i hvid matlakeret eg, og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.