Købke Hus Constantin Hansens Gade 8C, st. 1799 København V Sagsnr. 132-005
42 m² Bruttoareal
1 Rum
11 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

KØBKE HUS

Denne etværelses lejlighed på 42 m2 lever i høj grad op til dine drømme. Der er indgang til lejligheden fra din helt egen østvendte have på 11 m2, som ligger placeret ud til det grønne område ved den historiske Humleby. Her kan du nyde morgensolen, og der er god plads til brunch med vennerne på de lange weekendmorgener. Kvadratmeterne er udnyttet optimalt i denne lejlighed. Du får fx en hyggelig hems, der kan indrettes som soveplads, takket være lejlighedens rigelige loftshøjde.

Derudover er lejligheden indrettet med et opholdsrum med plads til både sofahjørne og et åbent køkken med spiseplads. Opbevaringspladsen er der også tænkt på - der er nemlig placeret ekstra skabe mellem spiseplads og badeværelset. Lejlighedens badeværelse er holdt i lyse nuancer med bordplade og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor og slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Boligens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.