Købke Hus Købkes Plads 30, 5.th 1799 København V Sagsnr. 132-045
139 m² Bruttoareal
3 Rum
24 m² Tagterrasse
Solgt

KØBKE HUS

Kom til åbent hus i vores showroom hver søndag fra 13-15 eller book en fremvisning af lejligheden når det passer dig*.
Stilfulde lejligheder med en fantastisk beliggenhed nær livet på Købkes Plads. Det er netop, hvad du får med lejlighederne i Købke Hus. Denne unikke penthouselejlighed i to etager på 139 m2 tilbyder en fantastisk udsigt over den stemningsfulde Købkes Plads. Lejlighedens helt store trækplaster er den 24 m2 store nordvendte tagterrasse på øverste etage. Her kan familiens måltider nydes, vennerne inviteres over til kaffe eller der kan solbades på de varme dage.

I lejlighedens stueetage bliver I mødt af et lyst og indbydende køkkenalrum med mulighed for tilvalg af køkkenø, hvor det fremgår af boligplanen. I den modsatte ende af stueetagen er det ene af lejlighedens to værelser på 11 m2 indrettet med masser af skabsplads. Skulle man ønske mere, er der mulighed for at tilvælge ekstra skabe i den rummelige entré. Foruden værelse og køkkenalrum har lejligheden også badeværelse i stueetagen indrettet i lyse nuancer med slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance og bordplade samt vask er fra Marmorline i hvid kunstmarmor.

På øverste etage er lejlighedens store og lyse stue, der har direkte adgang til tagterrassen, og et lækkert master bedroom på 13 m2

Lejlighedens indretning er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer lejlighedens åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.

*Vi holder åbent hus hver søndag, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmesiden som løbende vil blive opdateret.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.