Krøyer Hus Ny Carlsberg Vej 46, 2.th 1799 København V Sagsnr. 12-059
120 m² Bruttoareal
2. Etage
5 Rum
6 m² Altan
Solgt
Klar til indflytning

KRØYER HUS

Det er sjældent at du finder så velindrettede kvadratmeter i København, men det gør du i Krøyer Hus, hvor alle lejlighederne ligger fra 1. etage og op og deler en stor, hyggelig fællesgård.

Den 120 m2 store er optimalt indrettet med fire værelser, en rummelig entré og så er der den store kombinerede spisestue og køkken, hvor der er plads til hygge og samvær og udgang til jeres to altaner: den ene mod syd og historiske, brostensbelagte Ny Carlsberg Vej og den anden mod vest og udsigt over det nye grønne område ”Østen for Humlen” og hyggelige Humleby. Boligens master bedroom er 12 m2, og de tre andre værelser hhv. 5m2, 8 m2 og 8 m2, der er oplagte som enten børneværelse, gæsteværelse eller kontor.

Boligens to badeværelser er holdt i lyse nuancer med elementer fra HTH, bordplader og vask fra Marmorline og Duravit. Der er slidstærke fliser fra Evers på gulv og i brusenichen i en varm, lysegrå nuance.

Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet – et enkelt nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det grebsløse og minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarerne er fra Miele og armaturerne er fra Grohe.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.