Mineralvandshuset Fadet 3, 1.th 1799 København V Sagsnr. 071-009
84 m² Bruttoareal
1. Etage
4 Rum
3 m² Altan
14 m² Tagterrasse
Kontantpris
4.445.000,-
Ejerudgifter pr.mnd 3.145,-
Indflytning: 10.12.2020

MINERALVANDSHUSET

Ønsker du at bo i byen med fredede bygninger og en historisk have som nærmeste naboer? Det får du i Mineralvandshuset, der udover at være en smuk og detaljerig ejendom, tegnet af Dorte Mandrup Arkitekter, også har en smuk og unik beliggenhed.
Boligen ligger på 1. sal, og de 84 m2 er optimalt udnyttet, så du får tre gode værelser og et rummeligt køkken-alrum. Vil du udvide køkken-alrummet, kan du fravælge det ene værelse frem til deadline for tilvalg. Boligen har både en vestvendt altan mod gaden og en 16 m2 stor østvendt terrasse mod den hyggelige gård, så der er god mulighed for udeliv.
Lejligheden er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Et nordisk look, der matcher de lyse rum perfekt. Gulvene er lamelplank i eg fra Junckers, og der er gulvvarme i alle rum. Det minimalistiske køkken er fra HTH, hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturer er fra Grohe. I boligens store badeværelse er der slidstærke, lyse fliser fra Mosa på gulv samt vægge i brusenichen.
Det er ikke kun boligens adresse på Fadet, bygningerne og J.C. Jacobsens Have, der emmer af historie lige uden for døren i Mineralvandshuset: Gården omkranses nemlig mod øst af den fredet ejendom, Mineralvandsfabrikken, hvor der fra 1920'erne blev produceret og tappet sodavand fra Carlsberg.
Åbent hus afholdes hver søndag kl. 13-15 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.*

DENNE BOLIG SÆLGES SOM PROJEKTKØB UNDER OPFØRELSE OG MED FORVENTET INDFLYTNING DECEMBER 2020.

*Vi holder åbent hus hver søndag, dog med forbehold for ændringer i forhold til helligdage eller andet - se vores hjemmesiden som løbende vil blive opdateret.
Skal vi kontakte dig?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.