Ottilia Hus Bag Elefanterne 11, 1.tv 1799 København V Sagsnr. 171-014
145 m² Bruttoareal
4 Rum
5 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus - Lys lejlighed med skøn altan

Klar til indflytning.

Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser 'Bag Elefanterne'. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.

Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger - fordelt på en eller to etager.

Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen, som var Brygger Carl Jacobsens hustru.

Med et areal på 147m2 hører boligen til blandt bygningens større. Det store, lyse leverum fungerer naturligt som boligens centrum og samlingspunkt, hvorfra de to store værelser tilgås. Det er også fra leverummet, at du kan slå dørene til altanen op og nyde morgenkaffen med udsigt over en af bykvarterets smukkeste pladser, nemlig pladsen "Bag Elefanterne". Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design. Boligens to badeværelser, hvoraf det ene tilgås fra et af de tre værelser.

Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.