Ottilia Hus Bag Elefanterne 17, 2.tv 1799 København V Sagsnr. 171-016
143 m² Bruttoareal
3 Rum
5 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus

Hjertet i boligens 143 m2 er det store, lyse leverum, der fungerer naturligt som boligens centrum og samlingspunkt, og det er også herfra de to store værelser med skabsplads tilgås. Med placeringen på 2. sal kan du fra altanen nyde udsigten over et af bykvarterets mange grønne områder og den smukke, fredede bygning, der huser daginstitutionen "Bag Elefanterne".
Fra leverummet til den anden side har du frit udsyn over Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé. Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design. Det ene af boligens 2 badeværelser, kan tilgås fra det ene af boligens to værelser.~ Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden. Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser 'Bag Elefanterne'. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.~ Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger - fordelt på en eller to etager.~ Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen, som var Brygger Carl Jacobsens hustru.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.