Ottilia Hus Bag Elefanterne 17, st.4 1799 København V Sagsnr. 171-010
127 m² Bruttoareal
3 Rum
14 m² Terrasse
Klar til indflytning
Solgt

Ottilia Hus - Lys lejlighed med egen terrasse

Denne 127 m2 bolig er en perle på mere end ét område. Den er nemlig én af de fire boliger, der har egen privat terrasse med udsigt mod Kammas Vej og Bakkehuset på Rahbeks Allé med udgang fra det store, åbne leverum. De to værelser er rummelige og har masser af skabsplads.
Køkkenelementerne er nøje udvalgte for deres minimalistiske og grebsløse design. Boligens badeværelse er stilfuldt indrettet med porcelænsvask ovenpå et skab med grebsfri låge og bordplade i massivt egetræ.~ Lejlighedens gulve er lamelplank i matlakeret eg og der er naturligvis gulvvarme i hele lejligheden.
Ottilia Hus ligger i bykvarterets nordvestlige del, der læner sig op ad Frederiksberg, har Søndermarken, Kammas Have og Bakkehus Museet til nabo samt direkte adgang til en af Carlsberg Byens smukkeste pladser 'Bag Elefanterne'. Det helt særlige ved bygningen er, at du kan være sikker på, at din lejlighed ikke er en spejlvendt udgave af naboens, men derimod får sit helt eget udtryk. Desuden har Vandkunsten taget højde for bygningens placering i forhold til Valby Bakke, hvilket ligeledes afspejles i arkitekturen og bygningens udformning generelt.~
Ottilia Hus tilbyder alt fra små hyggelige 2-værelses lejligheder til rummelige og eksklusive familieboliger - fordelt på en eller to etager.~ Ottilia Hus er opkaldt efter en af historiens betydningsfulde kvindeskikkelser, Ottilia Marie Jacobsen, som var Brygger Carl Jacobsens hustru.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.