Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 12, 4.th 1799 København V Sagsnr. 131-098
97 m² Bruttoareal
3 Rum
9 m² Altan
Klar til indflytning
Solgt

SCHERFIG HUS

Skal du bo i Scherfig Hus i Carlsberg Byen?

Klassisk æstetik og rummelighed er nogle af de karakteristika, der i den grad kendetegner Scherfig Hus. Det viser sig i høj grad i denne treværelses lejlighed på 97 m2. Den ideelle rumfordeling kan både tilgodese behovet for et hjemmekontor, børneværelse eller noget helt tredje - det er som bekendt kun fantasien, der sætter grænserne.

I hver sin ende af boligen ligger de to store værelser adskilt af et badeværelse og ligger ud til boligens kerne; den store, åbne stue hvorfra I kan træde udenfor på jeres 9 m2 store altan. Her kan I nyde en lun sommeraften med en sublim udsigt fra 4. sal over den summende og dynamiske Constantin Hansens Gade, og fra køkkenet og boligens nordvendte værelse er der udsigt til den hyggelige, grønne gård, som I deler med naboerne.

Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH’s minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i’et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.