Scherfig Hus Constantin Hansens Gade 18, st.th 1799 København V Sagsnr. 131-023
68 m² Bruttoareal
2 Rum
22 m² Terrasse
Solgt

SCHERFIG HUS

Boligerne i Scherfig Hus er indrettet med stilrent design i god kvalitet. Og det er ingen undtagelse for denne eksklusive bolig i stueplan på 68 m2, der tilbyder et 12 m2 stort værelse plus et lyst og åbent opholdsrum med køkkenet i centrum. Herfra er direkte udgang til den 12 m2 store altan, der fører ned til jeres private have på 14 m2. I boligens modsatte ende er der fra værelset udgang til en 8 m2 flisebelagt terrasse, der vender ind mod den grønne gård, som bliver delt med naboerne.

Indgangen til boligen er fra den dynamiske Constantin Hansens Gade, der sammen med de historiske rækkehuse i Humleby og Thorvald Bindesbølls Plads bliver jeres nærmeste naboer.

En bolig som denne er ideel som forældrekøb, som single-lejlighed, seniorbolig eller jeres allerførste fælleskøb, hvor I har mulighed for at bo midt i byen men uden at skulle gå på kompromis med de rolige og grønne omgivelser.
Boligens indretning er kendetegnet ved sin enkle, nordisk stil, der matcher de åbne, lyse rum perfekt; det er KP/Mono fra HTH's minimalistiske og grebløse design i god kvalitet, der sammen med de udvalgte hvide bordplader sætter det æstetiske prik over i'et på køkkenet.

Badeværelset er indrettet med skuffemoduler og bordplade, og håndvasken er udført i kunstmarmor fra Marmorline, og på vægge og gulv i brusenichen er smukke, slidstærke, sandfarvede fliser fra italienske Imola. Gulvene er lamelplank i hvidpigmenteret, mat lakeret eg fra norske BOEN og samtlige hårde hvidevarer er fra Siemens. Armaturerne er fra Grohe, og der er desuden gulvvarme i hele lejligheden
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.