Købke Hus Købkes Plads 22, . 1799 København V Sagsnr. 132-008
153 m² Bruttoareal
5 Rum
27 m² Terrasse
Solgt

KØBKE HUS

Åbent hus afholdes hver søndag kl. 13-15 i Maskincentralen, Pasteursvej 7, 1799 København V.
Rækkehusene i Købke Hus har højt til loftet og en fantastisk beliggenhed i rolige, grønne omgivelser. Med hele 153 m2 og tre etager er hver kvadratmeter udnyttet optimalt.

I stueplan bliver I mødt af et lækkert køkkenalrum med direkte udgang til den ene af jeres to haver: En 14 m2 nordøstvendt have med udsigt ud til det grønne område mod det historiske Humleby-kvarter. I forlængelse af køkkenalrummet har I et stort, praktisk depotrum med masser af opbevaringsplads. På 1. sal er der plads til afslapning og TV-kiggeri i boligens hyggelige stue med adgang til den sydvestvendte have på 9 m2.

Udover stue og køkkenalrum rummer boligen i alt tre lækre værelser. Et 16 m2 stort værelse på 1. sal med masser af skabsplads og adgang til eget badeværelse. På 2. sal er der indrettet 3 værelser, 2 værelser på 8 m2 og endnu et værelse på 9 m2, der er oplagt som børneværelse, gæsteværelse eller noget helt tredje. På 2. sal finder I også boligens andet badeværelse. Begge badeværelser er holdt i lyse nuancer med bordplader og vask fra Marmorline i hvid kunstmarmor samt slidstærke fliser fra hollandske Mosa i en varm, lysegrå nuance.

Rækkehusene i Købke Hus er kendetegnet ved et enkelt nordisk look, der komplimenterer de åbne rum og grønne omgivelser. Gulvene er lamelplank fra Junckers i eg. Skabsmoduler samt køkkenelementer er KP/Mono fra HTH, samtlige hårde hvidevarer er fra Miele, og armaturerne er fra Grohe. Der er desuden gulvvarme på alle tre plan.
Vil du booke en fremvisning?
  • — eller ring til os +45 22 55 17 99
  • Tak for din henvendelse

  • Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.