Ugens bolig: 3-værelses hjørnelejlighed med to altaner

Ugens bolig byder på en 3-værelses lejlighed med to altaner i Fristrup Hus. Boligen ligger lige ud til grønne Kammas Have og livlige Bag Elefanterne.

Flytter I ind i Fristrup Hus, kommer I til at bo Carlsberg Byens populære nordøstlige, rolige hjørne. I denne bolig får I to altaner: En nordvendt på 4 m² mod fredelige og grønne Kammas Have og en sydvestvendt på 9 m² mod livlige Bag Elefanterne, hvor der om lidt bl.a. åbner et ølhus. En af jeres nærmeste naboer bliver desuden Thorvald Bindesbølls Plads med både boldbane og Halmlageret, der er dedikeret til kulturelle formål.

Boligens 82 m² er fordelt på to værelser og et rummeligt køkken-alrum med direkte adgang til jeres store altan om hjørnet. I får desuden et moderne badeværelse og praktisk skabsplads.

Lyder det som noget for jer? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen på søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag - Hver søndag kan du kigge forbi til åbent hus i vores showroom i den gamle Maskincentral, hvor vores boligrådgivere står klar til at hjælpe med spørgsmål om både boligerne og bykvarteret. Du kan også prøve vores interaktive kort eller virtual reality. Få åbningstider og adresser her.

Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem? Måske drømmer du om et stort køkkenalrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen have, terrasse eller et rækkehus, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør.

Skriv dig op i vores køberkartotek
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.