Ugens bolig: 95 m² på 11. etage med udsigt over bryggerigrunden

Her bor I lige mellem Carl Jacobsens Have, Bryggernes Plads og den ikoniske Elefantporten. Og så har I udsigt over ikke bare Carlsberg Byen og Søndermarken, men hele København!
Flytter i ind i ugens bolig, får I 95 m² fordelt med to gode værelser og et stort, lyst køkken-alrum. Desuden får i en dejlig, sydvendt altan, hvor I kan nyde den helt spektakulære udsigt over både Carlsberg Byen og resten af København.

Dahlerups Tårn ligger på toppen af bakken i den hyggelige del af bykvarteret, der er omkranset af historiske bygninger. Her får man en spektakulær udsigt, uanset hvilken bolig man vælger. Det 80 meter høje tårn er nemlig placeret direkte ud til Carl Jacobsens Have med udsigt til Søndermarken, Carlsberg-laboratoriet og Frederiksberg.

Boligen koster 5.145.000 kr.

Du har også mulighed for at komme med indenfor i Dahlerups Tårn med vores nye virtual reality. Du kan opleve 3D-boligen, som stod du i tårnet, hvor du har mulighed for at opleve rumfornemmelsen, gå ud på altanerne og se det omkringliggende by- og gårdrum.

Lyder det som noget for jer? Så kan du kontakte os på boligsalg@carlsbergbyen.dk eller besøge os til åbent hus med tilmelding i vores showroom hver søndag. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus -

Du er inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentralen, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere og hold dig opdateret på åbningstider m.m. herunder. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse, der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.