Ugens bolig: 4v'er med fantastisk udsigt

Kom med indenfor i en skøn familiebolig med altan og en udsigt, der tager pusten fra enhver.

Når I tager elevatoren op på 8. sal, og træder ind i denne bolig, mødes I af 105 moderne og veludnyttede kvadratmeter. Med tre værelser, et godt køkken-alrum og stue, praktisk entré og moderne badeværelse, er der god plads til hele familien.

De store gulv til loft-vinduer i højden giver et skønt lysindfald i lejligheden, og fra jeres sydvendte altan kan I nyde vejret og den smukke udsigt over det gamle bryggeri.

Tuxens Tårn ligger i Carlsberg Byens populære nordøstlige hjørne på grænsen til Frederiksberg, og lige op ad skønne byrum som Kammas Have og den fredede bygning Halmlageret.

Boligen koster 6.095.000 kr.

Lyder det som noget for dig? Så kom forbi åbent hus i Carlsberg Byen hver søndag fra 13.00 - 15.00 i den gamle Maskincentralen. Du kan også læse endnu mere om lejligheden og se plantegning ved at klikke herunder.

Kom til åbent hus på søndag -

Hver søndag er du inviteret til åbent hus i showroomet i den gamle Maskincentral, hvor du kan tale med en af vores ejendomsmæglere, der ved alt om boligerne og kvarteret. Læs mere om åbent hus

Køberkartotek: På udkig efter nyt hjem?

Måske drømmer du om et stort køkken-alrum, hvor I kan være sammen om madlavningen? Måske er det egen altan eller terrasse der lokker? Det hele kan fås her, og som et ekstra plus venter den unikke kombination af historie, arkitektur og byens pulserende liv lige udenfor jeres nye hoveddør. Få info om nye boliger før alle andre
Send mig erhvervsnyheder fra Carlsberg Byen

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.
Tilmelding til Carlsberg Byens nyhedsbrev

Modtag gratis nyt fra Carlsberg Byen cirka en gang om ugen. I nyhedsbrevet har vi bl.a. fokus på livet i bykvarteret, nye boligprojekter og spændende events.

  • Tak for din tilmelding!
  • Fejl Formularen er ikke udfyldt korrekt. Prøv igen.